info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Trezor Burg H1S

Proizvajalec:
Burg Wächter
Ključavnica:
Na ključ
V x Š x G:
278 x 402 x 376 mm (zunanjost)
Teža:
30 kg
Artikel:
BU.H1S
 • Dvojne stene.
 • Iz protipožarnih materialov.
 • Pripravljen za sidranje v steno.
 • za običajne fascikle.
   
Cena: 330,10 €

Trenutno ni na zalogi

Za več informacij pokličite

Trezor za dom in manjše pisarne

Serija HomeSafe trezorjev proizvajalca Burg Wächter zagotavlja preverjeno in certificirano zaščito proti vdoru, ter je odporna na požar.

Da bodo na varnem vaše dragocenosti poskrbi višja stopnja varnostne zaščite – dvojne stene, kvalitetni zapahi in možnost pritrditve v steno ali tla.

 

Prednosti H serije:

 • Univerzalni večplastni trezorji za uporabo doma in v manjših pisarnah.
 • Preverjena in certificirana zaščita proti vdoru in požaru.
 • Polnjeni z ognjeodpornim materialom.
 • Dvostenska konstrukcija, notranji tečaji.
 • Zaklepanje z okroglimi čepi.
 • Možnost pritrjevanja na steno ali skozi dno trezorja.
 • Za shranjevanje registratorjev / fasciklov.
 • Serijsko na voljo z eno polico.
   

 

 

1. Prava velikost trezorja

Pred nakupom trezorja vam svetujemo, da dobro premislite katere dragocenosti boste hranili v njem, da boste izbrali trezor prave velikosti.

2. Teža trezorja

Nekateri trezorji Burg Wächter so težji, še zlasti to velja za večje trezorje z višjo stopnjo protivlomne in ognjevarne zaščite. Če se odločate za večji in težji trezor vam svetujemo, da pred nakupom preverite nosilnost tal.

3. Način zaklepanja

Dolgo časa je prevladovalo mnenje, da je mehanska ključavnica bolj zanesljiva od elektronske. Pri zaklepanju s ključem je nevarnost, da ključ vlomilec najde, zato bi bilo priporočljivo, da ima ključ oseba vedno pri roki.
Temu se izognemo z elektronsko ključavnico, ki je po naših izkušnjah zanesljiva in enostavna za uporabo. Vendar se pri zaklepanju s kodo ne moremo izogniti možnosti, da tudi kodo lahko pozabimo.
Baterije za delovanje elektronske ključavnice ob normalni uporabi zdržijo tudi do 2 leti in se jih vedno menja z zunanje strani. Pri tem vse vstopne kode ostanejo shranjene.

4. Varnostni razred trezorjev

Pri nakupu sefa je potrebno upoštevati vodilo, kakovostnejši je sef, več in boljšo protivlomno zaščito ponuja. Trezorji nižjega cenovnega razreda imajo običajno enojno steno, manj zapahov, ter manj kakovostno ključavnico.
Trezorji srednjega in višjega cenovnega razreda so sestavljeni iz dvojne ali trojne stene, zaklepajo na večih mestih in z močnejšimi zapahi. Nekateri modeli so iz posebne manganove plošče, ki ščiti ključavnico in preprečuje vrtanje le te, imajo vgrajeno zaščito proti rezanju s kotno brusilko in z gorilnikom.


 

Dodatne informacije

080 30 09

 Sorodni izdelki

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani