info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Trezor AP10

Proizvajalec:
Wertheim
Ključavnica:
Na ključ, Na kodo
V x Š x G:
474 x 605 x 522 mm (zunanjost)
Teža:
180 kg
Artikel:
WE.AP10
 • Protipožarna zaščita (do 60 min)
 • Možnost priključitve na alarmni sistem
 • Na voljo v izvedbi na ključ ali na kodo
 • Masivno ohišje z dvojno steno, polnjeno z ognjeodpornim materialom.
 • Vrata s trojno steno, polnjena z ognjeodpornim materialom.
 • Stene polnjene z zelo odpornim materialom
 • Zaklepni mehanizem zaščiten proti vrtanju z dodatnimi jeklenimi ploščami
 • Pripravljen za pritrditev v tla ali steno
 • Dodatna oprema: police (nastavljive), obešala za ključe, notranja osvetlitev, predal, izvlečna polica, stikalo za alarm, izbira modela ključavnice
Pošljite povpraševanje
Pogovorite se s svetovalcem

Kvalitetni protipožarni sefi

Serija samostoječih trezorjev AP avstrijskega proizvajalca Wertheim odllikuje kvalitetna protipožarna (LFS30P - 30 minut) in protivlomna zaščita. Spadajo v 1. razred po kvalifikaciji VdS. Sefi so različnih dimenzij in zato primerni tako za namestitev v omare, pisalne mize kot tudi za vsidranje v steno ali tla…

 

Tabela modelov iz serije AP s tehničnimi podatki (* = zaščita proti požaru LFS60P - 60 minut):

 

 Primeri notranje razporeditve:

Prednosti:

 • Testirani v laboratorijih inštituta VdS.
 • Protipožarna zaščita.
 • Masivno ohišje z dvojno steno.
 • Primerni za vsidranje v steno ali v tla.
 • Namestitev možna v omare, pisalne mize, …
   

1. Prava velikost trezorja

Pred nakupom trezorja vam svetujemo, da dobro premislite katere dragocenosti boste hranili v njem, da boste izbrali trezor prave velikosti.

2. Teža trezorja

Nekateri trezorji so težji, še zlasti to velja za večje trezorje z višjo stopnjo protivlomne in ognjevarne zaščite. Če se odločate za večji in težji trezor vam svetujemo, da pred nakupom preverite nosilnost tal.

3. Način zaklepanja

Dolgo časa je prevladovalo mnenje, da je mehanska ključavnica bolj zanesljiva od elektronske. Pri zaklepanju s ključem je nevarnost, da ključ vlomilec najde, zato bi bilo priporočljivo, da ima ključ oseba vedno pri roki.
Temu se izognemo z elektronsko ključavnico, ki je po naših izkušnjah zanesljiva in enostavna za uporabo. Vendar se pri zaklepanju s kodo ne moremo izogniti možnosti, da tudi kodo lahko pozabimo.
Baterije za delovanje elektronske ključavnice ob normalni uporabi zdržijo tudi do 2 leti in se jih vedno menja z zunanje strani. Pri tem vse vstopne kode ostanejo shranjene.

4. Varnostni razred trezorjev

Pri nakupu sefa je potrebno upoštevati vodilo, kakovostnejši je sef, več in boljšo protivlomno zaščito ponuja. Trezorji nižjega cenovnega razreda imajo običajno enojno steno, manj zapahov, ter manj kakovostno ključavnico.
Trezorji srednjega in višjega cenovnega razreda so sestavljeni iz dvojne ali trojne stene, zaklepajo na večih mestih in z močnejšimi zapahi. Nekateri modeli so iz posebne manganove plošče, ki ščiti ključavnico in preprečuje vrtanje le te, imajo vgrajeno zaščito proti rezanju s kotno brusilko in z gorilnikom.


 Sorodni izdelki

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani