VOVKO - protivlomna vrata, vhodna vrata, okovje za vrata
info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Protivlomna vrata

 


 


> Certificirana kakovost po dostopni ceni
> Na voljo z inovativno 3-slojno izolacijo
> Vsa varnostna oprema že v osnovni ponudbi
> Strokovna vradnja in 24/7 servisna podpora
> 5 let garancijskega jamstva

 

 

 


 Ponujamo tudi protivlomna vrata s kontrolo dostopa in motoriziranimi ključavnicami. Za več informacij pišite na dejan.wolf@vovko.si.


 

Dom je nekaj kar vsi povezujemo z družino, varnostjo in zasebnostjo. Tako zagotovo ni prijetno, da neznanec nasilno vstopi v vašo intimnost. Tudi, če za trenutek pustimo ob strani možnost odtujitve materialnih dobrin je enako pomembno upoštevati občutek izgube varnosti za vas in vašo družino. Protivlomna vrata poleg zagotavljanja pristnega občutka varnosti učinkujejo tudi kot najboljše preventivno sredstvo proti vlomom.

Protivlomna vrata Vovko so rezultat 45 let izkušenj in odličnosti na področju varnosti zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti so protivlomna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani