BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 50 EUR! Preberite več...

Dieckmann kljuka 8637 f4

52,50 €
Blagovna znamka: Dieckmann
Šifra izdelka: 8637 f4
Obdelava: rjava
Material: aluminij
Teža: 1,00 kg
Dodaj v košarico

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

Izvrstno razmerje med ceno in kakovostjo!

Varnostne garniture Dieckmann odlikuje izredno ugodno razmerje cena/kakovost. Na voljo so v izvedbi za aluminijasta, PVC in kovinska vrata.

Različnost modelov

Varnostne garniture in rozete Dieckmann so na voljo v različnih modelih in barvah. Možen je tudi nakup garniture, ki ima na zunanji strani vhodnih vrat nameščen gumb.

Dodatne informacije

080 30 09

 




Pred nakupom je dobro vedeti


Pred nakupom je dobro vedeti:

  1. Kupcem, ki se odločijo za namestitev varnostne garniture, priporočamo, da vhodna vrata opremijo s kakovostnim cilindričnim vložkom, ki je zaščiten proti vrtanju. Svetujemo uporabo kakovostnih cilindričnih vložkov Kaba ali Gege.
  2. Pri montaži je treba biti pozoren na to, da na zunanji strani vrat cilindrični vložek ni dvignjen več kot 3 mm nad ravnino varnostnega ščita. Če je razdalja večja, varnostna garnitura ne opravlja svoje funkcije.
  3. Pravilno dimenzijo cilindričnega vložka se ugotovi tako, da se izmeri razdaljo od vijaka na sredini ključavnice do ščita kljuke v levo in desno smer.
  4. Pri nakupu garnitur, ki imajo na zunanji strani vhodnih vrat gumb bodite pozorni, saj morate imeti pri taki garnituri nameščeno ključavnico z vzvodom, saj boste le tako lahko odprli vhodna vrata s ključem.
  5. Za kraje, ki ležijo ob morju svetujemo uporabo varnostnih garnitur iz nerjavečega jekla (inoxa).

Dodatne informacije

080 30 09
Loading...