BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Elektronska varnostna omarica za ključe 5441

297,88 €
Blagovna znamka: Burg Wächter
Šifra izdelka: MA.5441
Ključavnica: elektronska
Dimenzije: 12,7 x 8,3 x 5,9 cm (zunanjost) Artikel:
Dodaj v košarico

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

  • Jeklena konstrukcija
  • Za varno shranjevanje hišnih ključev – ne shranjujte jih pod predpražnikom
  • Hitro in enostavno omogočite dostop strankam, turistom, čistilnemu servisu, negovalnemu osebju…
  • Za enkratni oz. časovno omejeni dostop lahko kodo pošljete preko telefona (turisti, stranke)
  • Za daljši oz. ponavljajoči dostop lahko pošljete vabilo, naslovnik si prenese aplikacijo in omarico odpira preko bluetootha (nega na domu, čistilni servis, ipd)

Kako nekomu omogočiti dostop do stanovanja ali denimo apartmaja, ki ga oddajamo? Mnogi se zagotovo večkrat soočite s takšnim vprašanjem. Ste dogovorjeni s čistilko, ki naj bi dopoldan prišla pospravit vašo hišo, a je zaradi nujnega sestanka ne morete počakati in ji odkleniti vrat? Morda v turistične namene oddajate stanovanje, a zaradi obveznosti ne morete vedno sprejeti gostov in jim predati ključev? Nikar jih ne pustite pod predpražnikom ali cvetličnim lončkom. Tam bodo namreč lahka tarča nepridipravov.

Prav zaradi takšnih in podobnih težav so pri podjetju Master Lock razvili elektronsko varnostno omarico za ključe. Rekli bi ji lahko kar nekakšen mini sef, ki ga pritrdimo na steno in vanj shranimo ključe (mehanske ali elektronske). Uporabnikom nato dodelimo začasni ali stalni dostop do ključev v omarici.

Glavna prednost varnostne omarice ‘Bluetooth Select Access® Smart (model 5441)’ je, da deluje na daljavo, odpirate in upravljate pa jo kar s pomočjo pametnega telefona oziroma preko bluetootha. Ko se lastnik stanovanja preko bluetootha poveže z omarico, mu namenska aplikacija zgenerira kodo za odklepanje le te. To kodo nato preko sms-a pošlje najemniku stanovanja. Ko ta kodo vtipka na tipkovnico na omarici, se omarica odpre in dostop do ključev je omogočen. Dostop je seveda začasen, saj ima vsaka koda določen začetek in konec veljavnosti. Aplikacija zgenerira po 4 različne kode na dan, in sicer za 1 leto vnaprej, lastnik pa lahko vsaki kodi določi čas veljavnosti. Tako lahko vnaprej vsakemu uporabniku sporoči kodo, ki mu bo omogočala dostop do ključev v točno določenem terminu, izven tega termina pa ne bo delovala.

To je sicer le en od načinov za odklepanje varnostne omarice. V drugem primeru lahko lastnik stranki pošlje vabilo s povezavo do aplikacije. Ko si stranka naloži omenjeno aplikacijo, lahko omarico s ključi kadarkoli odpre preko bluetootha. Ta način je zelo uporaben v primeru, ko čistilni servis ali pa denimo patronažna sestra, ki oskrbuje nemočnega sorodnika, v stanovanje prihaja večkrat tedensko ali celo vsak dan. Zelo zamudno bi bilo namreč, če bi morali ob vsakem takem obisku obiskovalcu poslati sporočilo s kodo za dostop do ključev.

Za lažjo predstavo glede velikosti varnostne omarice so tu zunanje mere: 12,7 cm x 8,3 cm x 5,9 cm. Če vas zanima še več podrobnosti, pa predlagamo da si ogledate predstavitveni videoposnetek:

Seveda pa smo vam s podrobnimi informacijami vedno na voljo tudi na naši brezplačni telefonski številki 080 30 09, oziroma v naših poslovalnicah.

Naj torej ključi ne bodo več pod cvetličnim lončkom, naj bodo raje na varnem.

Loading...