BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

ISEO LibraSmart digitalni cilindrični vložek IP66+VdS*** + Argo APP

Šifra izdelka: E.ISEO.LIBRA.VDS-DUAL
Stopnja zaščite: IP66+VdS*** (security)
Različica cilindra: Dual (dvostranki)
Pošlji povpraševanje

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

  • upravljanje in nadzor z uporabo pametnega telefona
  • zaklepanje in odklepanje z mobitelom, kartico ali obeskom
  • brezplačna aplikacija ISEO Argo + doživljenske posobitve
  • do 2 leti ali 20.000 ciklov uporabe brez menjave baterije
  • enostavna montaža, v celoti brez električne napeljave
  • beleženje zgodovine in enostaven izvoz podatkov
Dodatne tehnične značilnosti
Različica cilindra Standardna, Polcilinder (enostranski), Dual (dvostranski)
Stopnja zaščite IP54 (normalni pogoji), IP66 (weatherproof), IP66+VdS*** (security)
Dimenzija cilindra , ,
Izgled gumba črno-srebrn / brušen inox, črno-srebrn / sijaj krom, črno-zlat / matirano zlata, črno-zlat / sijaj zlata, belo-srebrn / sijaj krom, belo-zlat / sijaj zlata
Izvedba cilindra Standard (kovinski gumb), Premium (imitacija e-gumba)

Kontrola pristopa ISEO Zero1 – LibraSmart Argo

VOVKO-iseo_01-digitalni-cilinder_kontrola-pristopa_kontrola-dostopa_01

Upravljanje kontrole pristopa ni bilo še nikoli tako enostavno

Digitalni cilindrični vložek ISEO LibraSmart, skupaj z aplikacijo za pametne telefone in tablice ISEO Argo predstavlja popolnoma nov način upravljanja in uporabe sistema elektronske kontrole pristopa.

Sedaj lahko vse nastavitve opravite z uporabo aplikacije ISEO Argo, ki je zasnovana enostavno in pregledno. Komunikacija med aplikacijo in digitalnim cilindrom je širfirana in poteka z uporabo tehnologije Bluetooth 4.0, ki omogoča zanesljivo delovanje in nizko porabo energije.

Za odklepanje lahko uporabite aplikacijo ISEO Argo na svojem pametnem telefonu, katerokoli združljivo napravo z NFC tehnologijo ter standardnimi RFID mediji, kot so kartice, čipi, zapestnice ali nalepke. Za odklepanje lahko uporabite tudi številne druge kartice, kot je na primer Urbana, razne klubske in članske izkaznice, ipd…

Brezplačna aplikacija in doživljenske posodobitve

Aplikacija ISEO Argo je namenjena uporabi na pametnih telefonih in tablicah, ki uporabljajo operacijski sistem Apple IOS in Google Android. Aplikacijo si lahko brezplačno prenesete in namestite z uporabo AppStore ali GooglePlay tako, da v iskanje vpišete “ISEO Argo”.

Poleg tega, da je aplikacija za uporabo brezplačna, omogoča tudi brezplačni prenos posodobitev in to doživljensko. Vendar to še ni vse… Poleg posodobitev same aplikacije to vključuje tudi posodobitve za sam digitalni cilinder – t.i. firmware. Nove posodobitve bodo v prihodnje prinesle številne nove funkcije za uporabo in upravljanje digitalnega cilindra. To pomeni, da sam digitalni cilinder ne bo potrebno zamenjati, da bi uživali v najnovejših inovacijah, ki še sledijo.

Popolen nadzor in spremljanje zgodovine z dotikom prsta

Digitalni cilinder ISEO LibraSmart v kombinaciji z aplikacijo za pametne telefone in tablice ISEO Argo vam omogoča popoln pregled nad aktivnostjo uporabnikov in upravljanjem digitalnega cilindra.

V spomin se shrani do 1.000 zadnjih operacij, ki jih v vsakem trenutku lahko enostavno izvozite in pošljete na poljubni e-poštni naslov. Te podatke lahko potem urejate ali analizirate v vašem priljubljenem programu za tabele, kot je Microsoft Office Excel, GoogleDocs ali Apple KeyNote.

Sistem beleženja zgodovine ima tudi zaščito proti zlorabam, ki preprečuje shranjevanje ponavljajočih operacij, ki bi lahko po nepotrebnem zasedale pomnilnik.

Digitalni cilindrični vložek za vhodna ali notranja vrata

Digitalni cilinder ISEO LibraSmart je rezultat dolgoletnih izkušenj iz področja mehanskega varovanja in zaščite, združenih z najnaprednejšo digitalno tehnologijo brezkontakne komunikacije, šifriranja podatkov in energetske učinkovitosti.

Pametni cilindrični vložek je na voljo v vseh standardnih dimenzijah, ter izvedbah. Standardna različica je namenjena uporabi v notranjih prostorih in omogoča vodoodpornost v skladu z normativom IP44. Različica za vhodna vrata pa ima vgrajeno tudi dodatno zaščito proti vrtanju, ter je vodoodporna v skladu z normativom IP66. Obe različici sta na voljo kot enostranski digitalni cilinder, obojestranski digitalni cilinder in digitalni polcilinder.

Izbirate lahko tudi barvo gumba na notranji strani oziroma zaščitnega pokrovčka na delu, ki vsebuje elektronske komponente. Gumbi so na voljo v belo/zlati, belo/srebrni, črno/zlati, črno/srebrni, zlati in srebrni različici.

Loading...