BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

K519 509 m18

68,86 €
Šifra izdelka: k519 509 m18
Obdelava: mat krom
Material: masivna medenina
Teža: 1,00 kg
Dodaj v košarico

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

Masivna medenina, različnost modelov in obdelav

Varnostne garniture in rozete Rossetti so vam na voljo v več različnih modelih in barvah. To zagotavlja, da boste zagotovo našli varnostno garnituro, ki se bo kar najbolje prilegala vašim vhodnim vratom.

Enak izgled s kljukami za notranja vrata Rossetti

Prav tako pa boste lahko izbrali tako kljuko na vhodnih vratih, ki se bo ujemala s kljukami Rossetti, ki jih boste morda namestili na notranja vrata.

Dodatne informacije

080 30 09Pred nakupom je dobro vedeti


Pred nakupom je dobro vedeti:

  1. Kupcem, ki se odločijo za namestitev varnostne garniture, priporočamo, da vhodna vrata opremijo s kakovostnim cilindričnim vložkom, ki je zaščiten proti vrtanju. Svetujemo uporabo kakovostnih cilindričnih vložkov Kaba ali Gege.
  2. Pri montaži je treba biti pozoren na to, da na zunanji strani vrat cilindrični vložek ni dvignjen več kot 3 mm nad ravnino varnostnega ščita. Če je razdalja večja, varnostna garnitura ne opravlja svoje funkcije.

  3. Pravilno dimenzijo cilindričnega vložka se ugotovi tako, da se izmeri razdaljo od vijaka na sredini ključavnice do ščita kljuke v levo in desno smer.

  4. Pri nakupu garnitur, ki imajo na zunanji strani vhodnih vrat gumb bodite pozorni, saj morate imeti pri taki garnituri nameščeno ključavnico z vzvodom, saj boste le tako lahko odprli vhodna vrata s ključem.
  5. Za kraje, ki ležijo ob morju svetujemo uporabo varnostnih garnitur iz nerjavečega jekla (inoxa).

Dodatne informacije

080 30 09
Loading...