BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Trezor AP35

Blagovna znamka: Wertheim
Šifra izdelka: WE.AP35
Ključavnica: Na ključ, Na kodo
Teža: 390,00 kg
Dimenzije: 1309 x 605 x 522 mm (zunanjost)
Pošlji povpraševanje

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

 

  • Protipožarna zaščita (do 30 min)
  • Možnost priključitve na alarmni sistem
  • Na voljo v izvedbi na ključ ali na kodo
  • Masivno ohišje z dvojno steno, polnjeno z ognjeodpornim materialom.
  • Vrata s trojno steno, polnjena z ognjeodpornim materialom.
  • Stene polnjene z zelo odpornim materialom
  • Zaklepni mehanizem zaščiten proti vrtanju z dodatnimi jeklenimi ploščami
  • Pripravljen za pritrditev v tla ali steno
  • Dodatna oprema: police (nastavljive), obešala za ključe, notranja osvetlitev, predal, izvlečna polica, stikalo za alarm, izbira modela ključavnice

 

Kvalitetni protipožarni sefi

Serija samostoječih trezorjev AP avstrijskega proizvajalca Wertheim odllikuje kvalitetna protipožarna (LFS30P – 30 minut) in protivlomna zaščita. Spadajo v 1. razred po kvalifikaciji VdS. Sefi so različnih dimenzij in zato primerni tako za namestitev v omare, pisalne mize kot tudi za vsidranje v steno ali tla…

 

Tabela modelov iz serije AP s tehničnimi podatki (* = zaščita proti požaru LFS60P – 60 minut):

 

Primeri notranje razporeditve:
Vovko svetuje


1. Prava velikost trezorja

Pred nakupom trezorja vam svetujemo, da dobro premislite katere dragocenosti boste hranili v njem, da boste izbrali trezor prave velikosti.

2. Teža trezorja

Nekateri trezorji so težji, še zlasti to velja za večje trezorje z višjo stopnjo protivlomne in ognjevarne zaščite. Če se odločate za večji in težji trezor vam svetujemo, da pred nakupom preverite nosilnost tal.

3. Način zaklepanja

Dolgo časa je prevladovalo mnenje, da je mehanska ključavnica bolj zanesljiva od elektronske. Pri zaklepanju s ključem je nevarnost, da ključ vlomilec najde, zato bi bilo priporočljivo, da ima ključ oseba vedno pri roki.
Temu se izognemo z elektronsko ključavnico, ki je po naših izkušnjah zanesljiva in enostavna za uporabo. Vendar se pri zaklepanju s kodo ne moremo izogniti možnosti, da tudi kodo lahko pozabimo.
Baterije za delovanje elektronske ključavnice ob normalni uporabi zdržijo tudi do 2 leti in se jih vedno menja z zunanje strani. Pri tem vse vstopne kode ostanejo shranjene.

4. Varnostni razred trezorjev

Pri nakupu sefa je potrebno upoštevati vodilo, kakovostnejši je sef, več in boljšo protivlomno zaščito ponuja. Trezorji nižjega cenovnega razreda imajo običajno enojno steno, manj zapahov, ter manj kakovostno ključavnico.
Trezorji srednjega in višjega cenovnega razreda so sestavljeni iz dvojne ali trojne stene, zaklepajo na večih mestih in z močnejšimi zapahi. Nekateri modeli so iz posebne manganove plošče, ki ščiti ključavnico in preprečuje vrtanje le te, imajo vgrajeno zaščito proti rezanju s kotno brusilko in z gorilnikom.

Loading...