BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Trezor AWS1000

Blagovna znamka: Wertheim
Šifra izdelka: WE.AWS1000
Ključavnica: Na ključ, Na kodo
Teža: 360,00 kg
Dimenzije: 950 x 790 x 650 mm (zunanjost)
Pošlji povpraševanje

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

  • Na voljo v izvedbi na ključ ali na kodo
  • 1. razred – zavarovanje vsebine do 65.000€ (odvisno od zavarovalnice)
  • Masivno ohišje z dvojno steno, vrata s trojno steno.
  • Stene polnjene z zelo odpornim materialom
  • Zaklepni mehanizem zaščiten proti vrtanju z dodatnimi jeklenimi ploščami in zasilnim zaklepanjem
  • Pripravljen za pritrditev v tla ali steno
  • Možnost priključitve na alarmni sistem
  • Dodatna oprema: police, skrinja, notranja osvetlitev, jeklen podstavek, stikalo za alarm, izbira modela ključavnice

Cenovno ugodna rešitev za domačo rabo

Serija samostoječih trezorjev AWS avstrijskega proizvajalca Wertheim odllikuje ugodno razmerje med ceno/kakovostjo, pa tudi med prostornino in težo – kljub veliki prostornini (do 9 fasciklov na polico) imajo relativno nizko težo. Spadajo v 1. razred po kvalifikaciji VdS. Sefi so različnih dimenzij in zato primerni tako za namestitev v omare kot tudi za vsidranje v steno ali tla…

 

Tabela modelov iz serije AWS s tehničnimi podatki:


Primeri notranje razporeditve:
Vovko svetuje


1. Prava velikost trezorja

Pred nakupom trezorja vam svetujemo, da dobro premislite katere dragocenosti boste hranili v njem, da boste izbrali trezor prave velikosti.

2. Teža trezorja

Nekateri trezorji so težji, še zlasti to velja za večje trezorje z višjo stopnjo protivlomne in ognjevarne zaščite. Če se odločate za večji in težji trezor vam svetujemo, da pred nakupom preverite nosilnost tal.

3. Način zaklepanja

Dolgo časa je prevladovalo mnenje, da je mehanska ključavnica bolj zanesljiva od elektronske. Pri zaklepanju s ključem je nevarnost, da ključ vlomilec najde, zato bi bilo priporočljivo, da ima ključ oseba vedno pri roki.
Temu se izognemo z elektronsko ključavnico, ki je po naših izkušnjah zanesljiva in enostavna za uporabo. Vendar se pri zaklepanju s kodo ne moremo izogniti možnosti, da tudi kodo lahko pozabimo.
Baterije za delovanje elektronske ključavnice ob normalni uporabi zdržijo tudi do 2 leti in se jih vedno menja z zunanje strani. Pri tem vse vstopne kode ostanejo shranjene.

4. Varnostni razred trezorjev

Pri nakupu sefa je potrebno upoštevati vodilo, kakovostnejši je sef, več in boljšo protivlomno zaščito ponuja. Trezorji nižjega cenovnega razreda imajo običajno enojno steno, manj zapahov, ter manj kakovostno ključavnico.
Trezorji srednjega in višjega cenovnega razreda so sestavljeni iz dvojne ali trojne stene, zaklepajo na večih mestih in z močnejšimi zapahi. Nekateri modeli so iz posebne manganove plošče, ki ščiti ključavnico in preprečuje vrtanje le te, imajo vgrajeno zaščito proti rezanju s kotno brusilko in z gorilnikom.

Loading...