BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Trezor Office804E

Blagovna znamka: Burg Wächter
Šifra izdelka: BU.Office 804 E
Izvedba: na kodo
Ključavnica: Na kodo
Pošlji povpraševanje

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

 • Varnostni razred B.
 • Ohišje in vrata z dvojno steno.
 • Kakovostno tristransko zaklepanje.
 • Pripravljen za sidranje v tla.
 • Globina za fascikle običajne velikosti, nastavljive police.

Visoko kakovostni pisarniški trezorji Office Line

Serija trezorjev Office Line proizvajalca Burg Wächter so namenjeni profisionalni rabi, za podjetja, ki potrebujejo visoko zaščito poslovnega imetja. Office doku serija nudi dodatno protipožarno zaščito.
Prednosti


 • Ohišje in vrata z dvojno steno
 • Masivno tristransko zaklepanje
 • Možna pritrditev v tla
 • Globina za fascikle / registratorje običajne velikosti, nastavljive police,
  na voljo tudi z dodatnim notranjim trezorjem
 • Dodatno zasilni mehanizem za ponovitev zaklepanjaVovko svetuje


1. Prava velikost trezorja

Pred nakupom trezorja vam svetujemo, da dobro premislite katere dragocenosti boste hranili v njem, da boste izbrali trezor prave velikosti.

2. Teža trezorja

Nekateri trezorji Burg Wächter so težji, še zlasti to velja za večje trezorje z višjo stopnjo protivlomne in ognjevarne zaščite. Če se odločate za večji in težji trezor vam svetujemo, da pred nakupom preverite nosilnost tal.

3. Način zaklepanja

Dolgo časa je prevladovalo mnenje, da je mehanska ključavnica bolj zanesljiva od elektronske. Pri zaklepanju s ključem je nevarnost, da ključ vlomilec najde, zato bi bilo priporočljivo, da ima ključ oseba vedno pri roki.
Temu se izognemo z elektronsko ključavnico, ki je po naših izkušnjah zanesljiva in enostavna za uporabo. Vendar se pri zaklepanju s kodo ne moremo izogniti možnosti, da tudi kodo lahko pozabimo.
Baterije za delovanje elektronske ključavnice ob normalni uporabi zdržijo tudi do 2 leti in se jih vedno menja z zunanje strani. Pri tem vse vstopne kode ostanejo shranjene.

4. Varnostni razred trezorjev

Pri nakupu sefa je potrebno upoštevati vodilo, kakovostnejši je sef, več in boljšo protivlomno zaščito ponuja. Trezorji nižjega cenovnega razreda imajo običajno enojno steno, manj zapahov, ter manj kakovostno ključavnico.
Trezorji srednjega in višjega cenovnega razreda so sestavljeni iz dvojne ali trojne stene, zaklepajo na večih mestih in z močnejšimi zapahi. Nekateri modeli so iz posebne manganove plošče, ki ščiti ključavnico in preprečuje vrtanje le te, imajo vgrajeno zaščito proti rezanju s kotno brusilko in z gorilnikom.

Loading...