BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Naj vaše prevozno sredstvo varuje kakovostna ključavnica

Poletnih počitnic je nepreklicno konec, ne pa tudi prijetnih jesenskih dni, ko na delo ali v šolo hitimo s kolesom, električnim skirojem ali motorjem. Res je, da se tako izognemo jutranjim in popoldanskim prometnim konicam na cestah, a s tem skrbi še ni konec. Kolesa, skuterji in motorji so namreč kaj lahka tarča tatov, če seveda med tem, ko nas čakajo, niso ustrezno zaščitena. Če svoje prevozno sredstvo med poukom ali delovnim časom puščate kje na prostem, poskrbite torej, da bo tudi dobro zaklenjeno.

U-Lock varnostna ključavnica

Preden se s kolesom ali motorjem odpravite v šolo, vam svetujemo, da preverite, v kakšnem stanju je vaša ključavnica. Če je stara in dotrajana, bodo imeli tatovi zagotovo lahko delo, vam pa se lahko zgodi, da boste ostali brez prevoznega sredstva. Zato je torej čas, da si omislite novo, kakovostno kolesarsko ključavnico. V naši ponudbi imamo pester izbor, od preprostih ključavnic, ki nudijo osnovno zaščito, pa vse do izjemno kakovostnih, takšnih z visokim varnostnim razredom, ki ponujajo dobro zaščito pred krajo.

Kabelska ključavnica za kolo na kodo

In še nekaj nasvetov: nadvse pomembno je pravilno zaklepanje prevoznega sredstva, zato ključavnico speljite skozi prednje ali zadnje kolo, nato skozi okvir kolesa na nek nepremičen predmet, denimo na ograjo, stojalo ali drevo. Pa ne le to, pri nakupu ključavnice ne varčujte. Izberite ključavnico s čim višjo stopnjo zaščite, pri čemer priporočamo ključavnice od številke 8 dalje. Še posebej kakovostne so ključavnice proizvajalca MasterLock in Burg Wächter, v kakšnih različicah so na voljo pa preverite tukaj (link).

Vedno in povsod dobro zaklenjeno prevozno sredstvo vam želimo.

Ekipa Vovko

Loading...