BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Pametne obešanke Master Lock

Verjetno ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste pozabili ali celo izgubili ključ ključavnice, s katero ste zaklenili kakšno pomembno stvar ali dragocenost. Enako se vam je lahko zgodilo, če se je ključavnica zaklepala s številčno kombinacijo, vi pa se je v ključnem trenutku nikakor niste mogli spomniti. Vas je to razjezilo? Zelo, kajne. A vse dokler ključa niste našli ali se spomnili pravega zaporedja številk, so pač vaše dragocenosti ostale zaklenjene.

Pametne obešanke Master Lock so odlična rešitev za takšne zagate, saj lahko na ključe in številke za vedno pozabite. Pametne obešanke z Bluetooth-om namreč upravljate kar preko preproste aplikacije na mobilnem telefonu, ki ga imate zagotovo vedno s seboj. Vaš ključ tako postane kar vaš telefon. Pa ne le, da lahko s telefonom odklenete ključavnico, s pomočjo aplikacije lahko s komerkoli delite dostop do prostora, ki ga ta ključavnica zaklepa. Dostop lahko delite začasno ali trajno, pri čemer dan, čas in trajanje možnosti dostopa določate sami. Prav tako pa lahko s pomočjo aplikacije spremljate zgodovino dostopov.  

Pametne obešanke Master Lock so na voljo v dveh različicah, za notranjo in zunanjo uporabo. Za zunanjo uporabo so primerne obešanke Master Lock No. 4401EURDLH Smart Padlock. Izdelane so iz borove zlitine, ki je izjemno odporna na rezanje ali vrtanje, ter so hkrati prevlečene z vremensko odpornim premazom. Uporabljate jih lahko denimo za zaklepanje zunanjih vrat ali ograj, lop, garaž, pa na primer vrtnih zabojnikov za orodje.

Za notranjo uporabo pa so primerne obešanke The Master Lock No. 4400EURD Smart Padlock. Tudi te so izdelane so iz izjemno odporne borove zlitine, so pa nekoliko manjše in manj odporne na vremenske vplive. Uporabljate jih lahko denimo za zaklepanje garderobnih omaric v šolah ali športnih objektih, pa tudi za zaklepanje omar, zabojnikov v skladiščih ali kletnih vrat v večstanovanjskih objektih.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije v zvezi z delovanjem in uporabo pametnih obešank smo vam seveda na voljo. Pokličete nas lahko na brezplačno telefonsko številko 080 30 09, nas kontaktirate preko elektronske pošte [email protected] ali pa se osebno oglasite v eni od naših poslovalnic.

Ekipa Vovko

Loading...