BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

DanaLock V3 – pametna ključavnica

Pošlji povpraševanje

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

Z DanaLock V3 lahko vrata odpiramo na različne načine:
• z notranje strani z roko obrnemo ročaj, nato nadzor prevzame motor, ki vrata do konca odklene oziroma zaklene.
• vrata zapiramo oziroma odpiramo preko aplikacije na telefonu (bluetooth). Možno je avtomatsko odklepanje, ko se telefon nahaja v dosegu 5 metrov od vrat, ter avtomatsko zaklepanje, ko se telefon oddalji iz tega dosega. Kombinacija z GPSom pri tem poskrbi da se ključavnica ne aktivira, če samo hodimo po hiši mimo vrat.
• z zunanje strani vrata še vedno lahko odklenemo s ključem, tako kot pred montažo pametne ključavnice.
• vrata lahko odpiramo in zapiramo tudi na kodo – preko brezžične tipkovnice DanaPad.
• v razvoju je tudi dodatna oprema za odpiranje z daljincem in odpiranje na daljavo.

Pametna ključavnica DanaLock V3 vam bo močno olajšala življenje. Gre za motoriziran elektronski sistem odpiranja vrat, ki ga na notranji strani vrat namestimo na obstoječ cilindrični vložek, upravljamo pa ga preko aplikacije na pametnem telefonu. V notranjosti pametne ključavnice DanaLock V3 je motor, ki obrača cilinder in s tem vrata odklepa ali zaklepa.
Prednost te pametne ključavnice je predvsem v tem, da DanaLock V3 lahko namestimo na že obstoječa vrata. Pri tem ne potrebujemo nobenega posebnega orodja ali spretnosti, saj ta pametna ključavnica ustreza skoraj vsem standardnim tipom ključavnic in jo je preprosto namestiti. Dodatnih velikih lukenj na vhodnih vratih se torej ni treba bati. Prva tako do vhodnih vrat ni potrebno napeljati električnih kablov, saj pametna ključavnica deluje s pomočjo baterije. Baterija zdrži do 9.000 aktivacij, kar tudi ob vsakodnevni uporabi lahko pomeni več kot 12 mesecev. Stanje baterije pa preko aplikacije za mobilne telefone lahko stalno nadzorujete.

Loading...