BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Lucca

Blagovna znamka: BURG WACHTER
Šifra izdelka: BU.LUCCA
Material: Inox
Dimenzije: 340 x 380 x 148 mm
Pošlji povpraševanje

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na: 080 30 09

 

Pisemska škatla Lucca s prosojnimi vrati in kromirano natančno ključavnico

Posebnost tega poštnega nabiralnika iz nerjavečega jekla so prosojna vrata antracitne barve, izdelana iz satinirane, trpežne plastike. S tem že od daleč vidite, ali je pošta notri.

 

Prozorna, neškodljiva plastična vrata

Neprijetno preverjanje je pri Lucci že minilo: zdaj že pred odpiranjem vrat veste ali je pošta v nabiralniku – več kot priročna rešitev!
Nabiralnik Lucca v kompletu ponuja integrirano časopisno škatlo, ki je nameščena pod dejansko poštno nabiralnico. Z dodatno kromirano ključavnico so vaša pisma vedno varno in zanesljivo shranjena. Vstavljanje v formatu DIN C4 je priročno in omogoča tudi dostavo večjih ovojnic in časopisov.

Poleg tega dizajn navdušuje: Plastična vrata v antracitni barvi se idealno skladajo s plemenitim ohišjem iz nerjavečega jekla. Preprost motiv post-slike na vratih je dodatna pozornost. Ta model poštnega nabiralnika je označen s standardom EN 13724.

 

Nerjaveče jeklo z zaščitnim zaključkom

Telo Lucca je iz nerjavečega jekla in je dodatno zatesnjeno z dodatnim lakom. Tako je ta model odporen na vremenske vplive, hkrati pa tudi trpežen. Čiščenje je hitro in enostavno: preprosto in redno ga obrišite s čisto, mokro krpo.

 

Priporočena namestitev za vaš poštni nabiralnik

BURG-WÄCHTER priporoča, da poštnih nabiralnikov iz nerjavečega jekla ne izpostavljate stalnemu in neposrednemu vremenu. Namestite ga s pomočjo priloženega pritrdilnega materiala na vremensko zaščiteno območje ob zunanji steni ali s pripadajočim stojalom, prosto na posameznem mestu.

 

Na prvi pogled model Lucca iz nerjavečega jekla

  • Na voljo v kompletu z vgrajeno časopisno škatlo
  • S prosojnimi vrati
  • Preverjeno v skladu z EN 13724
  • Kromirana natančna ključavnica
  • Vrata iz trpežne, satenaste plastike
  • Telo iz nerjavečega jekla, zatesnjeno z dodatnim zaključkom, odporno proti rji
  • Dodatno udobje: več glasnosti
  • Z odpiranjem
  • Vključen material za pritrditev

 

 

Loading...