BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Kratka predstavitev podjetja v reviji Delo in dom

Prejšnji teden je izšla jubilejna izdaja revije Delo in dom, v kateri je bila objavljena tudi krajša predstavitev našega podjetja.

V njej smo predstavili naše najbolj prodajane izdelke, ki so se z razvojem podjetja spreminjali, od izdelave cilindričnih in avto ključev, cilindričnih vložkov in ključavnic, kljuk za vrata vseh cenovnih razredov, trezorjev, poštnih nabiralnikov, sistemov in elektronskih pristopov ter ostale mehanske zaščite. V zadnjem času in z večjo osveščenostjo kupcev pa so to protivlomna vrata za stanovanja in hiše (ki morajo imeti oznako CE, ki zagotavlja skladnost v kakovosti, ter ustrezne certifikate o protivlomnosti). Taka protivlomna vrata predstavljajo najboljši način za mehansko zaščito za stanovanja in hiše, in zagotavljajo pristen občutek varnosti ter učinkujejo tudi kot najboljše preventivno sredstvo proti vlomom – ob pogledu na protivloma vrata Vovko si bo namreč vsak nepridiprav raje izbral lažjo žrtev.

Predstavili smo tudi naše poglede na skrb za kupce, ki je pri nas vedno na prvem mestu, saj namenjamo veliko pozornosti izobraževanju naših kupcev, tudi z brezplačnim obiskom in svetovanjem naših strokovnjakov na domu morebitnega kupca. S tem pomagamo spreminjati miselnost posameznikov na področju protivlomnih vrat, saj se vedno več kupcev odloča za nakup le-teh in ne samo menjavo cilindričnega vložka ali dodatne ključavnice na starih vratih, ki so največkrat varnostno neprimerna.

Več o protivlomnih vratih lahko izveste tukaj, v spletni trgovini pa si lahko ogledate ostale najbolj prodajane izdelke.


Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopa, digitalni cilinder, elektronske ključavnice, RFID kartice, obeske, ključe in zapestnice, cilindrični vložki, sefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Loading...