BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

PODJETJE VOVKO Z VAMI ŽE VEČ KOT 50 LET

Pet desetletij ali petdeset let. Kaj se bolje sliši? Pa saj niti ni pomembno. Veliko bolj pomembno je, da je podjetje Vovko z vami že natanko pol stoletja. Ta častitljivi jubilej smo pred dnevi tudi proslavili in to tako kot se za pol stoletja obstoja spodobi – v družbi najboljših prijateljev, znancev, poslovnih partnerjev in strank, pa seveda najboljše ekipe sodelavcev, brez katerih naše podjetje ne bi bilo to, kar je. Podjetje, ki se že petdeset let ponaša s prodajo številnih izdelkov za zagotavljanje varnosti vaših domov in poslovnih prostorov ter z vgradnjo protivlomnih vrat za stanovanja in hiše.

No, naj priznamo, Vovkovega 'abrahama' smo, razen v dobri družbi, preživeli tudi ob odlični kulinariki podjetja Koren in izbranih vinih iz kleti Prinčič. Druženje v našem razstavnem salonu na Setnikarjevi ulici v Ljubljani je bilo zares nadvse prijetno. In naj priznamo še nekaj, izjemno ponosni smo na vse, kar nam je v pol stoletja uspelo doseči. Naj zato, vsaj na kratko, spomnimo, kako se je vse skupaj začelo.

Zgodba o podjetju Vovko je družinska zgodba. Je zgodba o predanosti in izkušnjah, zgodba o odličnosti. Pred pol stoletja, natančneje leta 1969, jo je začel pisati Jože Vovko. Vse skupaj se je začelo, ko se je Jože odločil odpreti ključavničarsko delavnico v zapuščenem kiosku sredi Maribora. Po nekaj letih trdega dela, pogosto pozno v noč, mu je z delavnostjo in vztrajnostjo tudi uspelo. Svoj ključavničarski posel je preselil v Ljubljano in ga začel širiti.

Danes, 50 let pozneje, ima družba več kot 20 tisoč kupcev na leto ter številne ugledne domače in tuje partnerje. Poleg lastnega razvoja visokokakovostnih protivlomnih vrat ter zastopanja in distribucije najbolj inovativnih znamk na področju varovanja dostopa, podjetje izvaja tudi različne projektne rešitve.

In naj se še malce pohvalimo, jubilejno petdeseto obletnico smo obeležili tudi tako, da smo prenovili naš razstavni salon. Tam smo med drugim na ogled postavili nekaj novih modelov protivlomnih vrat, denimo TOP2000, ki sodi v višji varnostni razred. Hkrati smo razširili ponudbo oblikovalskih kljuk, sefov in elektronskih varnostnih omaric za ključe, pa tudi ponudbo elektronskih kontrol pristopa.

In ker skupaj ustvarjamo že 50 let, naj gremo skupaj tudi prihodnosti naproti!

Ekipa Vovko
 

Loading...