BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

KLJUČAVNICE ZA ELEKTRIČNE SKIROJE

Zagotovo ste opazili najnovejši trend na naših ulicah – električne skiroje. Na cestah jih je iz dneva v dan več in to seveda ne le pri nas. Električni skiroji, ki jim rečejo tudi e-skuterji, so preplavili vso Evropo. Tu so denimo podatki za Francijo, kjer so v lanskem letu prodali okoli 233.000 električnih skirojev ali kar 129 odstotkov več kot v letu 2017. Podoben porast v prodaji je opaziti še v mnogih drugih evropskih državah, med katerimi prednjačijo Nizozemska, Belgija in Nemčija.

Električni skiroji niso le inovativno in vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo, imajo še vrsto drugih prednosti – so ravno prav hitri za vijuganje po mestu, vožnja z njimi je izjemno prilagodljiva, zavzamejo malo prostora, ne povzročajo hrupa in so tudi sicer prijazni do okolja.

A čeprav se zdi, da je električni skiro nadvse praktično prevozno sredstvo, se pri njegovi uporabi lahko soočimo tudi s težavo – kam ga parkirati oziroma kako ga zaščititi pred krajo. Nekateri ga enostavno zložijo in pustijo v prtljažniku avtomobila, drugi ga odnesejo s seboj v pisarno. A kaj, če teh možnosti nimamo? V tem primeru moramo električni skuter pustiti nekje zunaj, s tem pa tvegamo, da nam ga kdo ukrade.

Rešitev za to težavo so prav električnim skuterjem prilagojene ključavnice oziroma lisice. S ključavnicami proizvajalca Masterlock, ki ga zastopamo v podjetju Vovko, boste svoj električni skiro zavarovali v stilu. Model 8275EURDPRO je nekoliko bolj trendovski - ključavnica je zelo fleksibilna, jeklenica za privez je dolga en meter in je odporna na morebitno rezanje, na voljo pa je v različnih barvah, da jo lahko prilagodite svojemu okusu. Model 8290EURDPRO pa je bolj robusten, in ima patentiran dizajn z ojačanim jeklenim ogrodjem in nudi še boljšo stopnjo zaščite.

Naj omenimo še, da so omenjene ključavnice primerne tako za električne skiroje, kot tudi za običajne skiroje, kolesa, skuterje ter motorje in celo za smučarsko opremo.

Ekipa Vovko

Loading...