BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Varnostni nasveti v reviji Žurnal4

Iz Žurnala24 so nas pred nekaj dnevi kontaktirali s prošnjo za sodelovanje z varnostnimi nasveti, na katero smo se z veseljem odzvali.

Članek o izboljšanju varnosti doma, predvsem medtem ko smo na dopustu, je bil v Žurnalu24 objavljen v četrtek 13.6.2013. V njem svetujemo vsem bralcem, ki se odpravljajo na dopust, naj poskrbijo, da njihov dom ne bo dajal vtisa odsotnosti. Ponoči naj bodo občasno prižgane luči, rolete oz. senčila naj ne bodo spuščena ves čas, na telefonskem odzivniku pa naj ne bo sporočila o njihovi odsotnosti. Poskrbijo naj tudi, da bo kdo od sorodnikov ali prijateljev redno praznil njihov poštni nabiralnik.

Seveda pa lahko največ za varnost doma na splošno naredite z vgradnjo protivlomnih vrat, pri čemer bodite pozorni na to, da imajo vrata ustrezne certifikate o protivlomnosti, ter znak CE, ki zagotavlja skladnost v kakovosti. Dobra protivlomna vrata so sestavljena iz jeklene konstrukcije, obloga pa je lesena in se lahko oblikuje po želji kupca. Bistveno je, da imajo kvalitetno večtočkovno ključavnico ter cilindrični vložek z varnostnim ščitom, ki ga varuje pred vrtanjem in lomljenjem. Prav tako morajo nuditi ustrezno zvočno in toplotno izolacijo. Če živite v pritličju pa je zelo pomembno, da zavarujete tudi druge odprtine (okna, zračnike, itd).
 

Več o protivlomnih vratih lahko izveste tukaj.


Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopadigitalni cilinderelektronske ključavniceRFID kartice, obeske, ključe in zapestnicecilindrični vložkisefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Loading...