BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

MAGNETNA KLJUČAVNICA, KI SE UPORABLJA BREZ KLJUKE

Magnetne ključavnice so na voljo že nekaj let, počasi pa se vedno bolj uveljavljajo tudi pri nas.

Njihova prednost je predvsem tiho odpiranje in zapiranje, brez nadležnega škripanja in udarcev standardnega jezička ob podboj. Namenjene so predvsem za notranja vrata, večina pa jih omogoča vgradnjo tudi v manjša in ožja vrata oziroma podboje.

Novost na slovenskem trgu pa je B-no.ha Mini, izdelek priznanega italijanskega proizvajalca Bonaiti. Gre za izredno kompaktno magnetno ključavnico, ki se uporablja kar brez kljuke. Če želimo vrata odpreti, enostavno pritisnemo na za to predviden del vrat, ki se »potopi« v notranjost, in tako omogoči odpiranje vrat. Tak način odpiranja je bolj preprost od klasičnega. Zaradi svojih majhnih dimenzij (predvsem manjše globine) je vgradnja povsem enostavna, odlikujejo pa jo vse kvalitete in tehnične prednosti večjih sorodnih ključavnic, predvsem zelo tiho odpiranje in zapiranje, ter moderen izgled, ki se prilega modernim notranjim vratom. Ker nima kljuke, ne prekinja čistih linij vrat, niti pretoka barv. Zaradi svoje inovativne zasnove je B-no.ha pridobila tudi evropski patent.

Več o B-no.hi Mini preberite tukaj.


Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopadigitalni cilinderelektronske ključavniceRFID kartice, obeske, ključe in zapestnicecilindrični vložkisefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Loading...