BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

ZAVARUJTE SVOJE VREDNE PREDMETE

Poletje je končno tu in z njim čudoviti, vroči dnevi, ko nas vleče na prosto. Najsi gremo na daljše počitnice, ali pa na krajši izlet, ne pozabimo na varnost naših vrednih predmetov.

Poleg protivlomnih vrat, predstavljenih tukaj, ki varujejo vaš dom pred nasilnim vstopom, je pred odhodom na dopust pametno dodatno zavarovati vaše najbolj vredne predmete. V primeru, da nepridipravi vendarle pridejo v vaš dom skozi kakšno drugo odprtino (npr. slabo zaprto okno), jim delo lahko dodatno oteži kakovosten sef. Najbolje je, če je sef vgrajen v zid, ali pa če tehta 50 in več kg, saj ga v tem primeru nepridiprav ne more kar odnesti. Vlamljanje v kvaliteten sef pa je zahtevno in dolgotrajno opravilo. Zato se pri nakupu sefa ne ozirajte samo na ceno, nizka cena lahko pomeni zelo nizko kvaliteto sefa, ki vlomilcu ne predstavlja nikakršne ovire. Pozorni bodite na kvaliteto in certifikate, ki jih je določen sef pridobil. Dobro je, če ima sef tudi protipožarno zaščito, tako bojo vaše dragocenosti na varnem tudi v primeru požara.

Vabimo vas, da si ogledate sefe v naši ponudbi.


Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopadigitalni cilinderelektronske ključavniceRFID kartice, obeske, ključe in zapestnicecilindrični vložkisefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Loading...