BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

VARNOST NA POČITNICAH

Poletje nas še naprej razveseljuje z vročimi, sončnimi dnevi, ko težko zdržimo zaprti med štirimi stenami, in si z veseljem privoščimo kakšen dan v naravi, ali pa kar daljši dopust.

Tudi ko smo na počitnicah, imejmo v mislih varnost stvari, ki jih imamo s seboj. Ne samo manjših predmetov, ampak tudi opreme, na primer koles, motorjev, plovil, ipd. Za zavarovanje le-teh je na voljo široka paleta vseh vrst motornih in kolesarskih ključavnic znanega proizvajalca Masterlock, pa tudi obešank, ki so zaradi odpornosti na vplive vremena in soli primerne prav za uporabo na počitnicah ob morju. Tako bo vaša počitniška oprema vedno na varnem, vi pa boste lahko v miru uživali v soncu in vodi. Če imate s seboj tudi kakšne manjše dragocenosti, jih ne pozabite primerno zavarovati. Predvsem pa poskrbite, da medtem ko ste na počitnicah, vaš dom ne bo dajal vtisa vaše odsotnosti. Več o tem preberite tukaj.

 Vabimo vas, da si ogledate ključavnice za motorje in kolesa ter obešanke v naši ponudbi.
 


Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopadigitalni cilinderelektronske ključavniceRFID kartice, obeske, ključe in zapestnicecilindrični vložkisefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Loading...