BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

ELEKTRONSKA KONTROLA PRISTOPA

Pri kontroli pristopa se vedno bolj uveljavljajo elektronske rešitve, ki vključujejo digitalne tipkovnice na kodo in prstni odtis, digitalne cilindre in čitalce kartic. Ena najbolj priljubljenih rešitev je TSE 5012 FINGERSCAN, elektronska ključavnica na kodo in prstni odtis. TSE 5012 FINGERSCAN, ki ga je razvilo priznano nemško podjetje Burg-Wächter, je varna in enostavna rešitev, katero odlikuje enostavna montaža in […]

Pri kontroli pristopa se vedno bolj uveljavljajo elektronske rešitve, ki vključujejo digitalne tipkovnice na kodo in prstni odtis, digitalne cilindre in čitalce kartic.


Ena najbolj priljubljenih rešitev je TSE 5012 FINGERSCAN, elektronska ključavnica na kodo in prstni odtis. TSE 5012 FINGERSCAN, ki ga je razvilo priznano nemško podjetje Burg-Wächter, je varna in enostavna rešitev, katero odlikuje enostavna montaža in preprosto programiranje, ter hitro in varno identificiranje kod in prstnih odtisov. V napravo je možno shraniti do 48 uporabnikov, od tega 24 prstnih odtisov, zato je primerna tako za domačo uporabo kot tudi za uporabo v poslovnih prostorih. Vsi podatki so varno shranjeni na notranji strani vrat. Tipkovnica in cilinder sta brezžična in se napajata na baterije. Vendar pa podjetje Burg-Wächter kljub priljubljenosti te ključavnice ni prenehalo z njenim razvojem – pred kratkim so razvili nadgradnjo sistema in sicer TSE 5012 FINGERSCAN WEATHERPROOF, elektronsko ključavnico s cilindrom, odpornim na vremenske vplive, katero odlikujejo vse prednosti originalne TSE 5012.

Za več informacij nas pokličite na 01 423 60 15 ali pa obiščite našo spletno stran.


Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopadigitalni cilinderelektronske ključavniceRFID kartice, obeske, ključe in zapestnicecilindrični vložkisefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Loading...