BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

CERTIFICIRANA PROTIVLOMNA VRATA ZA HIŠE

Protivlomna vrata Silvelox za hiše so kakovostna vrata z jekleno osnovo konstrukcije, ki so pridobila vse potrebne certifikate in ustrezajo standardom 3. in 4. varnostnega razreda.

Protivlomna vrata Silvelox za hiše nudijo enako stopnjo varnosti kot protivlomna vrata za stanovanja, le da so zasnovana posebej za hiše, so primerna za vgradnjo obsvetlobe in nadsvetlobe, pri čimer se ti elementi zlijejo v stilsko privlačen italijanski dizajn. Na voljo vam je široka izbira lesenih oblog in barv, lahko pa se odločite tudi za izdelavo dizajna in dimenzij oblog po naročilu.


Poleg certificirane protivlomnosti nudijo vrata Silvelox tudi odlično zvočno izolacijo in sicer od 40dB, ter imajo termični koeficient od 1,69k/m2 do 0,6K/m2. Obloge so izdelane iz naravnega lesa, ki je odporen na zunanje vplive. Vrata imajo možnost vgradnje motorizirane ključavnice ter drugih elektronskih elementov, kar omogoča npr. avtomatsko odpiranje, uporabo čitalca prstnih odtisov, itd.


Prednost vhodnih vrat Silvelox je tudi v prilagodljivosti, kar je pomembno za vsakogar, predvsem pa za stavbe in objekte pod spomeniškim varstvom. Vrata Silvelox lahko v celoti prilagodimo tako, da bodo ustrezala in izpolnjevala vse zahteve glede skladnosti s preostalimi elementi varovanega objekta. Možna je tudi uporaba starega zunanjega panela, če je dobro ohranjen, drugače pa izdelamo novega, ki je na pogled identičen staremu. Kovinski deli so lahko obdelani v medenini, bakru, ali prevlečeni s posebnim antioksidirajočim lakom (kar jim daje »antik« ali »satin« izgled). Z vrati Silvelox združujemo starinski izgled s sodobno varnostjo.


Varnost vašega doma lahko še povečate z vgradnjo protivlomnih garažnih vrat Silvelox, ki jih odlikujejo enake lastnosti kot protivlomna vrata za hiše. Garažna vrata se lahko po izgledu ujemajo z vhodnimi vrati in so tako del stilske podobe vašega doma.


Če, kot Silvelox, delite predanost dizajnu, estetiki, in zavest o bolj varnem domu, verjamemo, da so protivlomna vrat Silvelox prava izbira za vas.
 

Več o protivlomnih vratih Silvelox lahko izveste tukaj.

Loading...