BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

PREDSTAVITEV PROTIVLOMNIH VRAT IZ SERIJE PLATINUM

Ta teden je bil v reviji Računalniške novice objavljen članek s predstavitvijo naših vrat iz serije PLATINUM, ki so popolna novost na slovenskem trgu.

Gre za certificirana protivlomna vrata, ki ustrezajo standardom 3. varnostnega razreda. Vrata PLATINUM imajo edinstveno trislojno izolacijo, ki zagotavlja neprekosljive izolativne lastnosti. Vrata tako preprečujejo uhajanje toplote (1,6 W/m2K) in ustavljajo vdiranje zvoka (do 43 dB), zraka in vlage. Seveda so vrata iz serije PLATINUM zelo učinkovita tudi pri ustavljanju nepridipravov, saj imajo 14 zatičev, dodatne ojačitve in popolno varnostno opremo.

Vrata iz serije PLATINUM pa so zasnovana tudi z mislijo na estetiko. Zato nimajo več vidne obrobe vratnega krila, ki bi kazila podobo vašega doma. Na voljo so v številnih barvah in obdelavah lesa. Izberete lahko tudi različen izgled notranjega in zunanjega dela protivlomnih vrat in s tem poskrbite, da se bodo vaša vrata zunaj odlično zlivala z okolico, v notranjosti pa odražala svojo estetsko plat. Obloge so iz mediapana, ki je odporen na poškodbe in zdravju neškodljiv, obdane pa so z melaminsko dekorativno folijo, ki je izredno trdna, odporna, in enostavna za čiščenje.

Članek je bil objavljen tudi na spletni stran Računalniških novic, v celoti si ga lahko preberete tukaj. Za več informacij o naših vratih pa obiščite našo spletno stran, si oglejte naš katalog, ali nas pokličite na brezplačno številko 080 30 09.
 

Loading...