BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

NOVA LINIJA KLJUK SLICED

Novo v Sloveniji: kljuke SLICED svetovno priznanega oblikovalca Arjana Moorsa.


Arjan Moors je profesionalni oblikovalec, ki si je s svojim delom pridobil veliko spoštovanja v pohištveni industriji. Navdih za svoje kreacije dobiva v preprostosti vsakdanjega življenja. Za svoje delo je prejel že več nagrad, med drugim tudi »IF« nagrado za tri kljuke, predstavljene v nadaljevanju (št. 2, 4, in 5).


Kljuka št. 1: Umetnost odvzemanja. Tako bi lahko povzeli stil japonskega minimalizma, od koder prihaja navdih za to kljuko. »Less is Moors«. S svojimi tremi stranicami kljuka dobro predstavlja ta japonski stil. Narejena je iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 2: Ta kljuka je zasnovana na podlagi minimalističnega stila, ki spominja na tako imenovani »Bauhaus dizajn«. Oblikovalec prefinjeno združi dve osnovni obliki in ju poveže v enotno obliko s pomočjo sprednje stranice, ki je, glede na obdelavo, različno obarvana in poudarjena. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 3: Ta kljuka je oblikovana po vzoru ukrivljene kovinske palice s kvadratnim profilom. Oblikovalec s pomočjo utora nežno poudari obliko, ki nastane ob ukrivljanju kovine. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 4: Kljuka št. 4 se nežno spogleduje s preteklostjo. Tudi pri tej kljuki je oblikovalec uporabil ravno sprednjo stran, s pomočjo katere se različne oblike združijo v eno. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 5: Kljuka št. 5 je kvadratna različica kljuke št.2. Zaobljena zadnja stran pa poskrbi za ergonomičen oprijem. Po izgledu pa močno spominja na dizajne iz priljubljenega »Bauhaus« obdobja. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.
 

Več o kljukah iz linije Sliced preberite tukaj.

Loading...