BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

NABIRALNIKI ZA MONTAŽO NA OGRAJO

Pri nakupu novega poštnega nabiralnika se je treba najprej vprašati kam boste nov nabiralnik namestili. Bo nabiralnik samostoječ ali montiran? Če bo montiran, bo na steno ali mogoče na ograjo?

Večina nabiralnikov je še vedno montiranih na steno. V blokih drugače ne gre, pri hišah pa z montažo nabiralnika na steno precej otežite poštarju njegovo delo, še posebej če vaš dom varuje kuža. Posledično se lahko zgodi, da vam poštar vašo pošto preprosto vrže na dvorišče. Temu se lahko izognete z uporabo poštnega nabiralnika za montažo na ograjo. Takšni nabiralniki imajo na zadnji strani (ki je obrnjena stran od hiše) režo, kamor poštar dostavi pošto, brez da bi se moral prebiti do hiše, mimo morebitnih varuhov v obliki hišnih ljubljenčkov. Na sprednji strani (ki je obrnjena proti hiši) pa imajo nabiralniki običajna vratca, ki jih odklenete in poberete pošto kar z notranje strani ograje. Zaradi praktične in enostavne uporabe so taki nabiralniki primerni tudi za montažo na vhodna vrata, če imate na njih pisemsko režo.

Tudi v naših trgovinah vam je na voljo več takšnih nabiralnikov, različnih oblik in barv. Če so narejeni iz nerjavečega jekla, so še posebej odporni na zunanje vplive.

 Več o nabiralnikih lahko izveste tukaj, ali pa kliknite na zgornje slike.

Loading...