BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

LINIJA POINTSAFE SEDAJ S ČITALNIKOM PRSTNIH ODTISOV

Poletje nas že pošteno greje in vabi na krajši ali daljši oddih ob obali, ali pa kje v naravi. Počitnice si seveda z veseljem privoščimo, ne pozabimo pa na varnost našega premoženja – če ga pospravimo v primeren sef, bo precej manj zanimivo za nepridiprave. Tokrat predstavljamo linijo PointSafe proizvajalca Burg-Wächter, ki je tudi doživela prenovo.

Če veliko potujete in bivate v hotelih, ste se verjetno že srečali z linijo PointSafe, saj so s svojim »hotelskim načinom« zelo primerni za uporabo v hotelih. V standardnem načinu pa funkcionirajo kot običajen sef. Model P2 je manjših dimenzij in ga lahko namestimo v omaro ali pisalno mizo, modela P3 in P4 pa sta dovolj velika za fascikle standardnih dimenzij in imata priloženo polico. Vsi sefi so primerni za sidranje v steno ali tla.

Novost pri liniji PointSafe pa je čitalnik prstnih odtisov, ki skrbi za dodatno stopnjo varnosti. Čitalnik prstnih odtisov je namreč oblikovan tako, da preprečuje nepooblaščeno uporabo, in ima tudi zaščito proti prepoznavanju lažnih odtisov. Shranite lahko do 5 prstnih odtisov.

Večjo varnost zagotavljajo tudi nove ojačitve sten, 22 milimetrski zapahi, ki so zaščiteni proti vrtanju, in nova vrata, ki so jih okrepili iz prejšnjih 5 na 7 milimetrov debeline.


Več informacij o sefih dobite tukaj.
 

Loading...