BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

NOV MALOPRODAJNI KATALOG

V podjetju Vovko smo nedavno predstavili nov maloprodajni katalog. Da bi s katalogom karseda ustregli vam, našim strankam, je ta še preglednejši, grafično in oblikovno dovršen, ter predvsem nekoliko obsežnejši kot prejšnja leta. V njem so namreč predstavljeni vsi izdelki iz naše dosedanje in že uveljavljene ponudbe, kot tudi najrazličnejše novosti, ki smo jih v podjetju Vovko predstavili v zadnjem času.

Med listanjem po novem katalogu se boste tako seznanili z našo pestro ponudbo izdelkov za varnost vašega doma. V katalogu so med drugim predstavljeni cilindrični vložki, ključavnice za lesena, kovinska in drsna vrata, sefi za zaščito vašega osebnega ali poslovnega imetja, poštni nabiralniki, kljuke za okna, ključavnice za kolesa in motorje, kukala, pa številni dodatki za vrata in izdelki za zaščito pred vlomom.

Od novosti v naši ponudbi, ki jih prinaša katalog, velja omeniti predvsem elektronske kontrole pristopa. To so denimo digitalni cilindri in pametna kljuka. Ti izdelki predstavljajo novo generacijo kontrole pristopa brez uporabe ključa.

Posebno pozornost v katalogu namenjamo tudi kljukam, tem nepogrešljivim detajlom za popoln videz vaših vhodnih ali notranjih vrat. Prav kljuke so tiste, ki poudarijo eleganco vaših vhodov ali harmonijo notranjih prostorov. V katalogu vam tako predstavljamo klasične in visokokvalitetne oblikovalske kljuke, pa tudi kljuke posebnih obdelav, denimo antik, staro srebro ali zlato.

Novi maloprodajni katalog je brezplačen in si ga lahko naročite na dom. Sicer pa vam je katalog na voljo tudi v našem razstavnem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani ali naši trgovini v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark. Seveda pa ga lahko interaktivno prelistate na naši spletni strani www.vovko.si, kjer si ga lahko tudi sami prenesete in tako vse potrebne informacije dobite kar z domačega kavča. Na spletni strani smo predstavili tudi naša protivlomna vrata, ki jih imamo v ponudbi.

Če pa boste potrebovali še kakšno podrobnejšo informacijo ali nasvet, so vam naši strokovnjaki na voljo na brezplačni telefonski številki 080 30 09.

Pa veliko veselja in zadovoljstva pri izbiri izdelkov za varnost vašega doma vam želimo!
Ekipa Vovko

Loading...