BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

PRENOVILI SMO TRGOVINO

 Z veseljem vas obveščamo, da smo nedavno odprli vrata naše prenovljene trgovine na Setnikarjevi ulici 1 v Ljubljani. Naši prostori so tako zdaj še prijetnejši in všečni. Poskrbeli smo tako za pestrejšo ponudbo in ustreznejšo postavitev razstavnih artiklov, kot tudi za oblikovno prenovo trgovine.

Prodajni izdelki so odslej še veliko bolj pregledno razporejeni po posameznih sklopih. Z nalepkami na razstavnih stenah je jasno označeno, kje najdete izdelke določenih proizvajalcev, poleg tega so razstavne police kakovostno osvetljene.

V naši prenovljeni trgovini so vam na voljo najkakovostnejši izdelki za varovanje vašega doma ali poslovnega prostora, ter širok program izdelkov za obrtnike in podjetnike. Našo ponudbo si lahko ogledate na www.vovko.si.

Poleg našega že dobro uveljavljenega prodajnega programa, kamor sodijo protivlomna vrata, kljuke, ključavnice, cilindrični vložki, sefi in poštni nabiralniki, smo ponudbo obogatili s številnimi novostmi. Teh je predvsem veliko pri kljukah. Pomembna novost so denimo antibakterijske kljuke, ki preprečujejo širjenje okužb, ali pa vrhunske oblikovalske kljuke Swarovski, ki bodo vašim vratom dale glamurozen pečat. Med novostmi so tudi številne kljuke iz tako imenovanega antik programa z malce retro pridiha.

Smo pa obogatili tudi ponudbo znotraj nekaterih že obstoječih prodajnih programov, na primer antipanik sisteme in odmikače. Pri slednjih so novost Jis odmikači. Povsem nova je tudi linija kakovostnih ognjevarnih sefov Wertheim. Vaše dragocenosti bodo v teh sefih še veliko varnejše. Ljubitelje lepega pa bodo zagotovo razveselili tudi novi lični modeli poštnih nabiralnikov, ki bodo poskrbeli za estetsko dovršenost vaših hišnih pročelij.

Omembe vredne so tudi številne novosti na področju napredne elektronske kontrole pristopa. Več o tem, kakšne prednosti ponuja, lahko preberete na tej povezavi.

Sicer pa je bilo pri prenovi naše pomembno vodilo predvsem prijaznost do kupcev. Poskrbeli smo, da bi vam bilo med izbiranjem izdelkov za varnost vašega doma koliko le lahko udobno. Tako se lahko v naši trgovini odslej odpočijete na klopci, kjer denimo v miru prelistate naše prodajne kataloge in si pred nakupom vzamete čas za temeljit razmislek. Pred trgovino pa vas seveda čakajo parkirna mesta.

To pa še ni vse, v prenovljeni trgovini vam namreč nudimo tudi mnoge storitve: izdelava cilindričnih vložkov in sistemov zaklepanja po želji kupcev, izdelava ključev, vgradnja vseh kupljenih artiklov ter popoln servis. Za intervencije v nujnih primerih smo vam na voljo 24 ur na dan, vsak dan.

Pridite in spoznajte našo novo podobo. Z našimi strokovnjaki, ki vam bodo prijazno svetovali, pa bo sprejemanje odločitev še veliko lažje in nakupovanje še enostavnejše.

Vljudno vabljeni!
Ekipa Vovko

Loading...