BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

OBIŠČITE NAS NA SEJMU DOM 2017

Bliža se pomlad, čas ko zagotovo razmišljate, da bi kaj prenovili ali izboljšali. Naj vas ob tej priložnosti vljudno povabimo na sejem Dom 2017, kjer bomo predstavili najnovejše trende s področja mehanske in elektronske zaščite, nov program kljuk in sefov, pa seveda tudi kakovostna protivlomna vhodna vrata.

Morda ste se z našo ponudbo in ekipo svetovalcev imeli priložnost srečati že lani, ali na katerem od prejšnjih sejmov. No, tudi letos vam bomo predstavili marsikakšno novost, ki bo vaš dom ali poslovni prostor naredila še varnejši.

Seznanili se boste lahko z naprednimi elektronskimi kontrolami pristopa. Te so prav tako varne kot mehanske, a so preprostejše za uporabo in imajo daljšo življenjsko dobo. Omogočajo enostaven nadzor in daljinsko upravljanje, vpogled nad dogajanjem pri vaših vratih, pa tudi beleženje zgodovine vstopov in izstopov. Hkrati ta sistem omogoča številne različne načine za odklepanje, in sicer s kartico, obeskom, zapestnico, nalepko, prstnim odtisom, kodo in celo pametnim telefonom.

Za vse, ki želite dodatno zavarovati vaše dragocenosti, bodo na sejmu na ogled najrazličnejši varnostni sefi. Posebno pozornost velja nameniti novi liniji sefov Wertheim. Te imajo odlično protivlomno in protipožarno zaščito. Na voljo so modeli različnih velikosti in za različne namene. Odlikuje jih tudi bogata dodatna oprema, denimo luč v notranjosti, police ali pa lesena notranja oprema. Sefe je možno odpirati s kodo ali ključem, priključite jih lahko tudi na alarmni sistem.

Ogledali si boste lahko tudi vrhunske cilindrične vložke. Poleg kakovostnih vhodnih vrat so prav cilindri tisti, ki zagotavljajo maksimalno varnost. A vsak cilindrični vložek seveda ni kakovosten. Pomembno je, da imajo vsaj 6 aktivnih zatičev, da so zaščiteni proti lomljenju in vrtanju ter odporni na obrabo. Njihov profil mora biti zaščiten in patentiran, kar pomeni da se dodatnih ključev ne da izdelati brez lastniške varnostne kartice. Pa ne le z lastnostmi cilindrov, seznanili vas bomo tudi s številnimi prednostmi različnih sistemov zaklepanja. Pri teh se posamezni cilindri združujejo v skupine in podskupine. Predvsem pa za odpiranje vrat znotraj sistema ne boste več potrebovali šopa ključev, saj boste vsa vrata lahko odpirali z enim samim ključem.

Tiste z malce več oblikovalske žilice bodo razveselile kljuke za vhodna in notranja vrata. Zavedamo se, da so prav te pika na i vsakega vhoda, zato je naša ponudba res pestra. Ponujamo tako osnovne in cenovno ugodne kljuke, kljuke iz najrazličnejših materialov in najrazličnejših obdelav, pa seveda tudi vrhunske oblikovalske kljuke. Seznanili se boste lahko še z antibakterijskimi kljukami Antigerm, ki pomagajo preprečevati širjenje nevarnih okužb. Kot novost pa bomo na sejmu predstavili ekskluzivno linijo kljuk Swarovski.

Seveda pa bomo na sejmu predstavili tudi sodobna protivlomna vrata. Ta so že dolgo paradni konj naše ponudbe, a jih nenehno izboljšujemo, da bi bili vaši domovi karseda varni. Protivlomna vrata Vovko so namreč rezultat dolgoletne tradicije. Testirana in certificirana so v skladu z veljavnimi standardi kakovosti, odlikuje jih tudi odlična zvočna in toplotna izolativnost.

Se vidimo torej med 7. in 12. marcem na Gospodarskem razstavišču. Z nasveti, novimi katalogi in sejemskimi ugodnostmi vas bomo čakali v hali A1, na paviljonu 33. Vljudno vabljeni!

Ekipa Vovko

Loading...