BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 50 EUR! Preberite več...

SEJEM DOM USPEŠNO ZA NAMI

Letošnji Sejem Dom je uspešno za nami, zaključili smo ga minuli konec tedna. Ponosni smo, da smo se lahko predstavljali v izbrani družbi kar 580 podjetij iz 32 držav. Obiskovalcem našega razstavnega prostora smo predstavili številne novosti s področja mehanske in elektronske zaščite. Skratka vse tisto, kar bo vsak dom ali poslovni prostor naredilo še varnejši. In zdaj je čas, da strnemo nekaj sejemskih vtisov, ki so izjemno pozitivni.

Med obiskovalci so največ zanimanja poželi najnovejši trendi s področja napredne elektronske kontrole pristopa. Z uporabo te lahko pozabite na klasične ključe, saj ta sistem omogoča številne različne načine za odklepanje (s kartico, obeskom, prstnim odtisom, nalepko, zapestnico, kodo, pametnim telefonom). A to ni edina prednost tega sistema, omogoča namreč tudi daljinsko upravljanje ter enostaven in celosten nadzor nad dogajanjem pri vaših vratih.

Seznanili ste se lahko tudi s prednostmi vrhunskih cilindričnih vložkov. Kakovostni cilindri so pri zagotavljanju varnosti izjemnega pomena, saj so zaščiteni proti lomljenju in vrtanju ter odporni na obrabo. Imeti morajo tudi zaščiten in patentiran profil z varnostno kartico, brez katere ni možno izdelati dodatnih ključev. Hkrati smo vas seznanili s številnimi prednostmi različnih sistemov zaklepanja. Z njihovo pomočjo se lahko poslovite od šopa ključev, saj lahko vsa vrata v domači hiši ali poslovnem objektu odpirate z enim samim ključem.

Tisti, ki doma ali na delovnem mestu hranite dragocenosti, pa ste se lahko prepričali, da bodo te v kakovostnih sefih še bolj varne in zaščitene, kot do bile doslej. Nova linija sefov Wertheim, ki je bila na ogled, se namreč lahko pohvali z odlično protivlomno in protipožarno zaščito. Sefe lahko odpirate s kodo ali ključem, možno jih je priključiti tudi na alarmni sistem.

Veliko občudovanja pa so požele kljuke za vhodna in notranja vrata. Te so pika na i vsakega vhoda, zato se trudimo, da bi bila naša ponudba karseda raznolika in pestra. Ponujamo vse, tako osnovne kot vrhunske oblikovalske kljuke. Med slednjimi so tudi ekskluzivne kljuke Swarovski, ki so novost v našem prodajnem programu, prav tako pa tudi antibakterijske kljuke in kljuke v antik obdelavah.

Seveda pa smo na sejmu na ogled postavili tudi kakovostna protivlomna vrata, ki so že stalnica naše ponudbe. Protivlomna vrata Vovko, ki so plod dolgoletne tradicije in izkušenj, so testirana in certificirana v skladu z veljavnimi standardi kakovosti. Pohvalijo se lahko tudi z odlično zvočno in toplotno izolativnostjo.

Seveda pa so bile strankam na voljo tudi strokovne informacije in nasveti naših strokovnjakov o številnih drugih izdelkih za varnost domov. Upamo, da ste izvedeli vse, kar vas je zanimalo. V kolikor potrebujete dodatne informacije, pa smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 30 09 oziroma na e-pošti info@vovko.si.

Najlepša hvala vsem, ki ste nas na sejmu obiskali.

Ekipa Vovko

Loading...