BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

VOVKO V MEDIJIH

V času pred težko pričakovanim poletnim dopustom, smo naše najrazličnejše izdelke s področja varnosti predstavili v številnih slovenskih medijih. Na ta način smo želeli znova opozoriti, da je ustrezna zaščita doma še toliko pomembnejša takrat, ko nas ni doma. Prav poleti, ko ljudje počitnikujejo, se namreč število vlomov v domove močno poveča.

V revijah Gradnja in obnova, Stik, Računalniške novice, Citypark novice, mesečniku Adut za dom in vrt, ter v časniku Dnevnik smo z oglasi predstavili tako kakovostna protivlomna vhodna vrata, kot tudi prednosti sodobne elektronske kontrole pristopa. Oglas za naša vrata in ostale varnostne artikle že drugi mesec zapored predvajajo tudi na enem najbolj priljubljenih in poslušanih radijskih postaj v Sloveniji, Radiu 1.

Pri predstavitvi vrhunskih vhodnih vrat Vovko smo izpostavili njihove tri poglavitne lastnosti – vrhunsko protivlomno zaščito ter odlično zvočno in toplotno izolacijo. Seveda nismo pozabili na certifikate kakovosti. Ti so namreč dokazilo, da gre res za kakovostna protivlomna vrata in ne za običajna vrata, ki jih nekateri ponudniki oglašujejo kot protivlomna.

Pri predstavitvi elektronskega sistema zaklepanja Salto pa smo izpostavili dejstvo, da s pomočjo omenjenega sistema lahko zaklepate pametneje in torej pozabite na ključe. Vaša vrata lahko upravljate na daljavo, hkrati pa določate kdo in katera vrata bo smel odpreti. Vse to je možno s pomočjo pametne ključavnice, ki jo lahko namestite na skoraj vsaka vrata. Več o elektronski kontroli pristopa lahko izveste tukaj.

Omeniti velja še kakovostne sefe iz naše ponudbe. Uporaba varnostnega sefa, naj bo to doma ali v poslovnem prostoru, je pomemben način za varovanje dragocenega osebnega ali poslovnega imetja. Pri tem naj opomnimo na poletno akcijo za nakup sefov. Vse do konca julija 2017 smo vam namreč visokokakovostne sefe približali z 20% ugodnejšo ceno. S ponudbo sefov in njihovimi lastnostmi se lahko seznanite tukaj.

Za konec naj omenimo še kljuke, ki bodo zagotovo polepšale vaša vrata, ter ključavnice za kolesa in motorje. Kolesarski izleti in poletni potepi z motorji bodo brezskrbni le, če bo kolo ali motor dobro zaklenjen med tem ko se boste vi ustavili na malici ali hladni pijači. O tem, kakšno ključavnico izbrati za vaše kolo ali motor, lahko preberete tukaj.

Pa lep in varen dopust vam želimo!

Ekipa Vovko

Loading...