BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

KAKOVOSTNI SEFI WERTHEIM

Sefi avstrijskega proizvajalca Wertheim veljajo za ene najbolj kakovostnih v Evropi. Ustanovitelj podjetja Franz Wertheim, je družbo ustanovil davnega leta 1852 na Dunaju. Do danes se je razvila v eno vodilnih podjetij na področju razvoja in izdelave varnostnih proizvodov, ki so odporni na ogenj in vlome. To so vgradni in samostoječi sefi oziroma trezorji za poslovno ali domačo uporabo, kakovostna trezorska vrata ali opremo za celotne trezorske prostore.

Varnostni sefi proizvajalca Wertheim so različnih dimenzij in imajo različno razporeditev notranjih polic in predalov. Primerni so tako za namestitev v omare ali pisalne mize, kot tudi za usidranje v steno ali v tla. Masivno ohišje ima dvojno steno, vrata celo trojno, vse stene pa so napolnjene z zelo odpornim materialom. Zaklepni mehanizem je proti vrtanju zaščiten z dodatnimi jeklenimi ploščami. V nadaljevanju vam predstavljamo štiri najbolj prodajane serije sefov Wertheim.

Serijo sefov AG odlikuje njihov nemasiven dizajn. Sefi te serije so namreč široki le 40 ali 45 cm, prav tako so dokaj lahki, od 60 kg navzgor. To je izjemnega pomena, kadar gre pri vgradnji za prostorsko omejitev, saj ti sefi dovoljujejo optimalen izkoristek prostora. Sodijo v prvi kakovostni razred (testirani na inštitutu VdS) in so dobavljivi v devetih različnih velikostih.

Serija sefov AM ponuja veliko prostora za shranjevanje in možnost dodatnih ključavnic za dvojni nadzor. Dobavljivi so v sedmih različnih velikostih. Vsi so široki 54,5 cm, teža pa se začne pri 125 kg. Že v najmanjšem modelu lahko shranite do šest fasciklov. Sicer pa vsi modeli sodijo v prvi kakovostni razred (testirani na inštitutu VdS) in ponujajo možnost priključitve na alarmni sistem, kar zagotavlja še toliko večjo varnost.

Serija sefov AP je po lastnostih podobna seriji AM, vendar pa jo odlikuje še certificirana protipožarna zaščita. Stene trezorjev iz te serije so namreč napolnjene z izjemno odpornimi materiali, ki dobro absorbirajo toploto ter preprečujejo vdor ognja in dima. Testirani in certificirani so za do 30 minutno protipožarno zaščito, model AP10 se lahko pohvali celo z do 60 minutno protipožarno zaščito. Teža sefov te serije znaša od 180 kg navzgor, vsi pa so široki 60,5 cm. Sodijo v prvi kakovostni razred (testirani na inštitutu VdS), na voljo pa so v 7 različnih velikostih.

Serija sefov BG je tudi primerna za ozke prostore. Sefi te serije so široki le 45 centimetrov, dobavljivi pa so v sedmih različnih velikostih. Na eni polici lahko shranite do pet fasciklov. Stene sefov te serije pa so napolnjene z odpornimi materiali, prav tako imajo dodatne ojačitve in varnostne elemente, lahko pa se jih priključi tudi na alarmni sistem, zaradi tega se serija BG uvršča v drugi kakovostni razred (testirani na inštitutu VdS).

Različne velikosti sefov iz serij od AG do BG

Sicer pa sefe Wertheim poleg vsega odlikuje še ugodno razmerje med kakovostjo in ceno. Več o njihovih lastnostih pa izveste na naši spletni strani.

Loading...