BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

JESENSKE UGODNOSTI ZA ŠOLARJE, DIJAKE IN ŠTUDENTE

Poletje gre h koncu in z njim počitnice. Verjamemo, da boste brezskrbne počitniške dni pogrešali. A prepričani smo, da bo tudi jesen in z njo novo šolsko leto prineslo številne dogodivščine, ki vam bodo v navdih. Da pa bi vam prehod v novo šolsko ali študijsko leto nekoliko olajšali, smo za vas, dragi šolarji, dijaki in študenti, pripravili vrsto ugodnosti.

Naj vas najprej spomnimo na ključe. Morda boste morali izdelati kakšen nov komplet za vašega šolarja. Če ključev vhodnih vrat domačega stanovanja ali hiše še nima, vas vljudno vabimo v naše poslovalnice, kjer vam bomo izdelali kopijo. Obenem boste pri nas našli tudi veliko število različnih obeskov za ključe.

Smo pa ob pričetku novega šolskega in študijskega leta pripravili tudi vrsto ugodnosti za več izdelkov, ki vam utegnejo priti prav. V septembru in oktobru tako lahko šolarji, dijaki in študenti na naslednje izdelke koristijo 15% popust:

Obešanke oziroma ključavnice - te vam bodo v pomoč pri varovanju osebnih predmetov v šolskih omaricah. Kot vemo, se žal vse pogosteje dogajajo kraje tudi v šolskih prostorih. Z manjšo obešanko, s katero boste zaklenili svoj šolski nahrbtni, pa lahko preprečite, da bi kdo stikal po vaših stvareh. Še posebej priporočamo, da varno zaklenete predalček, kjer shranjujete mobilni telefon, denarnico, USB ključek in podobne vredne predmete.

Kolesarske ključavnice - te vam bodo v pomoč pri varovanju vaših koles in motorjev, medtem ko jih boste pustili pred šolo ali univerzo. Preden se torej s kolesom odpravite v šolo, preverite, v kakšnem stanju je vaša ključavnica. Če je stara in dotrajana, bodo imeli tatovi zagotovo lahko delo, vam pa se lahko zgodi, da boste ostali brez kolesa. Zato je torej čas, da si omislite novo, kakovostno ključavnico.

Cilindrični vložki - s pomočjo teh boste lahko zavarovali vaše študentsko stanovanje. Če se selite v študentski dom ali najeto stanovanje, se poskusite z lastniki dogovoriti za menjavo cilindra. Lahko bi se namreč zgodilo, da bi imeli prejšnji najemniki še vedno ključe in bi tako lahko dostopali v vaše stanovanje. Z menjavi starega cilindričnega vložka za kakovostnega novega, ki u seveda pripadajo tudi povsem novi ključi, se boste tej nevšečnosti povsem izognili.

Ključavnice za vrata - če želite zares dobro zavarovati vaše novo študentsko stanovanje, se boste morda odločili za menjavo ključavnice na vhodnih vratih. Zamenjati jo velja iz dveh razlogov: v primeru, da je ta stara in dotrajana, ali pa v primeru, da želite staro ključavnico nadomestiti s sodobnejšo, morda celo z elektronsko ključavnico.

Vse zgoraj navedene ugodnosti bodo šolarjem, dijakom in študentom na voljo v septembru in oktobru. V naših poslovalnicah pa preverite, ali vam morda ugodnost nudimo še na kater drug izdelek iz naše ponudbe.

Oglasite se torej v poslovalnicah Vovko!

Pa srečno v novo šolsko in študijsko leto!

Ekipa Vovko

Loading...