BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 50 EUR! Preberite več...

TRENDOVSKI SISTEMI ZA DRSNA VRATA

Ste kdaj pomislili koliko prostora bi prihranili, če bi namesto klasičnih vrat imeli drsna vrata? Veliko, saj jih le potisnete ob stran, ni pa jih potrebno odpirati. Drsna vrata namreč prostor delijo, a ga ne zmanjšajo.

Pa ne le, da so drsna vrata predvsem za manjše prostore zelo praktična rešitev, v zadnjem času so tudi vse bolj modna. Za takšna vrata se tako vse pogosteje odločajo tudi lastniki hiš, ki želijo določenemu prostoru dati trendovski pečat.

Najboljše pri vsem skupaj je, da lahko domala vsako vratno krilo spremenite v drsna vrata. Pri tem potrebujete le ustrezen sistem za odpiranje drsnih vrat. Naj vam ob tem predstavimo novost v naši ponudbi – sisteme za drsna vrata Intersteel z vidnim okovjem.

Gre za kakovostne sisteme, ki so hkrati zelo zanimivi in oblikovno privlačni. Na voljo je kar 12 različic vidnega okovja, od klasičnega do modernega, bodisi z industrijsko robustnim ali igrivim vintage pridihom.

Pri tem lahko seveda izbirate oziroma kombinirate, katero okovje bi se najbolje podalo k določeni vrsti, barvi, strukturi ali obdelavi lesa vratnega krila. Na ta način boste dosegli popolno harmonijo in lepoto vašega prostora.

Vsak komplet okovja za drsna vrata vsebuje dva metra dolgo drsno prečko, dve viseči kolesci, dva zaustavljalca vrat, dva distančnika, pa seveda navodila in ustrezen material za pritrditev. In še to, maksimalna nosilnost okovja je 100 kilogramov. To pomeni, da lahko to okovje namestite tako rekoč na katerakoli vrata, saj tako težkih doma najverjetneje nimate.

Več o sistemih za drsna vrata Intersteel najdete na naši spletni strani. Za podrobnejše informacije pa se oglasite v poslovalnici Vovko na Setnikarjevi 1 v Ljubljani.

Bodite v trendu!

Ekipa Vovko

Loading...