BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

Z NAMINO KARTICO UGODNEJE DO IZDELKOV VOVKO

Radi nakupujete v mestu? Priznajte, da ima to prav poseben čar. Sploh v zadnjem času, ko se po nakupih običajno podamo v katerega od velikih trgovskih centrov, kjer se tre ljudi, je nakupovanje v prelepem središču Ljubljane pravo zadovoljstvo.

In kadar se po nakupih odpravite v mesto, zagotovo zavijete tudi v Namo, veleblagovnico s tradicijo, trgovino, ki ji daleč naokoli ni para. No, in v podhodu pri Nami ste se morda že kdaj ustavili tudi v naši poslovalnici. Poslovalnica Vovko v Nami je sicer v prvi vrsti namenjena izdelavi ključev, a presenečeni boste, kako pestra je ponudba najrazličnejših drugih izdelkov s področja varnosti, ki so vam tam na voljo. Med njimi so denimo ključavnice za vrata, cilindrični vložki, ključavnice za kolesa in motorje, ter še marsikaj drugega.

V sodelovanju z Namo, pa smo zdaj prav v tej poslovalnici za vas, dragi kupci, pripravili nekaj ugodnosti. Imetniki Namine kartice zvestobe lahko v ključavničarstvu Vovko v podhodu pri Nami odslej izkoristite 20% popust na ključavnice za kolesa in motorje, ter 15% popust za program ključavnic in cilindričnih vložkov.

In če morda še nimate Namine kartice zvestobe? Potem naj vam povemo, da gre za kartico, ki vam omogoča dostop do informacij o ugodnostih, dogodkih in vsem, kar za zveste kupce pripravljajo v veleblagovnici Nama v središču naše prestolnice.

Obiščite nas torej v centru in seveda ne pozabite predložiti Namine kartice.

Ekipa Vovko

Loading...