BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

VRATA NAJ BODO LEPA IN TUDI VARNA

Ste že kdaj izbirali nova vhodna vrata za svoje stanovanje ali hišo? Potem boste zagotovo pritrdili ugotovitvi, da to ni tako zelo preprosto kot se morda zdi. Verjetno ste se vsi takoj strinjali, da naj bodo vrata protivlomna. To namreč zagotavlja tako varnost kot tudi odlično zvočno in toplotno izolativnost vašega doma.

Ko pa ste prišli do odločitve kakšno barvo, kakšno strukturo lesene obloge, ali morda reliefni vzorec izbrati, se najverjetneje niste mogli takoj odločiti. In še kako prav je, da ste si glede tega vzeli čas za temeljit razmislek. Zagotovo se zavedate, da so prav vhodna vrata tista, ki ob dobrodošlici naredijo pomemben prvi vtis.

Če živite v stanovanju, je morda izbira nekoliko lažja. V tem primeru ni treba misliti na to, da se bodo vrata barvno in oblikovno ujemala s celostno podobo pročelja. Pri hišah pa je še kako pomembna harmonija, ki jo soustvarja vsak najmanjši element pročelja. Vhodna vrata imajo pri tem nedvomno glavno vlogo.

Ob tem naj vam predstavimo pestro ponudbo protivlomnih vrat za stanovanja in hiše, ki jih izdelamo po meri vašega doma. Na voljo vam je široka izbira vrst in obdelav lesenih panelov. Tako boste zagotovo našli takšen dizajn vrat, ki si ga želite, in ki bo odraz vašega karakterja.

Za hiše so vam na voljo vrata Silvelox, ki združujejo eleganco in tehnološko dovršenost. S kakovostnim italijanskim dizajnom poskrbijo za res estetski videz vašega doma. Na voljo vam je široka izbira različnih vrst lesa in obdelav, pa tudi aluminijasti ali stekleni vložki. Vaša vrata bodo tako lahko videti moderno ali pa povsem klasično. Več o primerih izvedb, barvah in strukturah vratnih panelov preverite na naši spletni strani.

Najrazličnejše možnosti barv in obdelav seveda ponujamo tudi za protivlomna vrata za stanovanja. Da bo izbira lažja, predlagamo, da si vzamete čas in se poigrate s konfiguratorjem vrat na naši spletni strani. Tam lahko poljubno kombinirate barve in obdelave vratnih kril, ter si tako lažje predstavljate, kako bi določena vrata delovala pri vas doma.

In za konec še enkrat v razmislek - vrata naj ne bodo samo lepa, naj bodo predvsem kakovostna in varna. Protivlomna vrata Vovko so rezultat dolgoletne tradicije. Testirana in certificirana so v skladu z veljavnimi standardi kakovosti, odlikuje jih tudi odlična zvočna in toplotna izolativnost.

Več o protivlomnih vratih najdete na naši spletni strani. Za podrobnejše informacije pa se oglasite v razstavnem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani.

Saj veste, nihče ne vlamlja, kjer so vrata Vovko.

Ekipa Vovko

Loading...