BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

PODARITE VARNOST

Ko se bliža čas obdarovanj se običajno vsi soočimo z enako težavo. Najdražjim bi radi podarili nekaj posebnega, a hkrati uporabnega. Nekaj, s čemer bomo obdarovanca razveselili in presenetili, pa tudi nekaj, kar bo lahko s pridom in dolgo uporabljal.

Če torej še vedno razmišljate kaj podariti, morda pomislite na izdelke za polepšanje ali varovanje doma. Ti bodo obdarovancem prišli še kako prav. V nadaljevanju smo tako nanizali nekaj idej za decembrska darila, ki vam bodo zagotovo v pomoč.

Sef je prava stvar, če želi obdarovanec varovati osebne dragocenosti, denimo nakit, drage ure, rezervne ključe ali prenosni računalnik. Izbirate lahko med vgradnimi ali samostoječimi sefi. Če obdarovanec veliko potuje, denimo z avtodomom, pa bo prava izbira prenosni sef ali varnostna kaseta z jeklenico. Ponudbo preverite tukaj.

Kljuke so prava izbira za vse, ki cenijo lepoto doma. Kljuka je namreč nepogrešljiv detajl , ki poudari lepoto in eleganco vhoda. Obdarovanec bo tako vrata, naj bodo vhodna ali notranja, odpiral s stilom. Poleg tega pa kljuka z varnostnim ščitom znatno oteži delo vlomilcem in skrbi za mirnejše spanje. Paleto najrazličnejših kljuk, od preprostih do oblikovalsko dovršenih, si oglejte tukaj.

Digitalno kukalo je super pripomoček za nadzor dogajanja pred vrati. V primerjavi s klasičnim optičnim kukalom, digitalno kukalo omogoča neoviran pogled brez mrtvih kotov. Pomembno je tudi, da obiskovalec na zunanji strani vrat ne vidi kdaj ga opazujete. Podrobnosti preverite tukaj.

Elektronska zaščita za dom je prava stvar za navdušence nad novimi digitalnimi tehnologijami. Na voljo so elektronske ključavnice, pametne kljuke, digitalni cilindri ter nekateri drugi elektronski izdelki, ki vse bolj nadomeščajo klasične kljuke, ključavnice in ključe. Več o prednostih elektronske zaščite preberite tukaj.

Cilindrični vložek bo prav prišel nekomu, ki ima na vratih dotrajano ključavnico, ali pa se je morda preselil v nov dom, kjer namerava zamenjati ključavnico in cilinder. S kakovostnim novim cilindrom, ki mu seveda pripadajo tudi povsem novi ključi, bo obdarovančev dom varnejši. Ponudbo cilindričnih vložkov si oglejte tukaj.

Poštni nabiralnik bo zagotovo razveselil vsakogar, ki ima doma star in obrabljen nabiralnik za pošto. Nov nabiralnik bo že na prvi pogled lepši, pa tudi pisma in časopisi bodo v njem varnejši. Zaščiteni bodo pred nepridipravi in vremenskimi nevšečnostmi. Poglejte ponudbo.

Protivlomna vrata so eden ključnih dejavnikov za varen dom. Stanovanje ali hišo varujejo pred vlomilci in hkrati zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. In če jih ne nameravate izbrati kot darilo za katerega od bližnjih, jih morda za praznike lahko podarite kar sebi. Občutek varnosti je namreč neprecenljiv. Več o kakovostnih protivlomnih vratih Vovko najdete tukaj.

Če se boste torej letos odločili najbližjim podariti izdelke Vovko, jim boste zagotovo podarili nekaj najbolj dragocenega - varnost. Z varnostjo, pa jim boste podarili tudi mirno spanje. V prednovoletnem času smo pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo, s katero bo odločitev še lažja. Preverite na naši spletni strani.

Ko izbirate darila, izberite torej varnost!

Ekipa Vovko

Loading...