BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

IZDELKI VOVKO PREDSTAVLJENI V MEDIJIH

V zadnjem času smo naše izdelke s področja varnosti predstavili v različnih slovenskih medijih. Na ta način smo želeli pred začetkom pomladi znova opozoriti na sisteme za varovanje nepremičnin, ki so pri sodobni in kakovostni zaščiti pred nepridipravi nepogrešljivi.

V revijah oziroma v spletnih medijih Računalniške novice, Citypark Metropolist, Stik, Adut, prilogi Kvadrati časnika Večer, ter Delovi prilogi Delo in dom smo z oglasi predstavili tako kakovostna protivlomna vhodna vrata, kot tudi mnoge prednosti elektronske kontrole pristopa.

Med drugim smo skušali odgovoriti na vprašanje, kako vsaka vrata preprosto zaščititi pred vlomilci. Ponudili smo odgovor - z vgradnjo pametnih elektronskih ključavnic in digitalnih cilindrov. Varnost pri elektronskih ključavnicah je namreč enako kvalitetna kot pri mehanskih, omogočajo pa še dodatne možnosti nadzora nad uporabniki, pristopi, pregledom zgodovine in upravljanjem na daljavo.

Bralce smo opozorili na dejstvo, da je vrhunske digitalne cilindre XS4 GEO enostavno vgraditi, in da lahko z njimi ves čas nadzirajo, kdo lahko vstopi skozi posamezna vrata. Cilinder ima namreč zelo dober revizijski sistem za sledenje uporabnikom, ki deluje prek sistema SALTO.

Spregovorili smo tudi o najbolj varni pametni ključavnici na svetu. Gre za ključavnico Danalock V3, ki uporablja enake varnostne mehanizme kot številne bančne, vladne in vojaške institucije. Kljub temu, da je zgrajena kot nekakšna trdnjava, pa uporabnikom omogoča enostaven in predvsem udoben način upravljanja. Do nje lahko kadarkoli in od koderkoli dostopate s pametnim telefonom.

O pametnih ključavnicah je bilo govora tudi v prilogi Delo in dom. Tam smo odgovarjali na najbolj pogosta vprašanja v zvezi z njimi. Stranke med pogosto zanima predvsem,kako je z varnostjo in zanesljivostjo pametnih ključavnic, kakšne so nevarnosti zlorab, pa seveda kako je s samo vgradnjo.

Smo se pa posvetili tudi mehanskemu varovanju nepremičnin. Tu vsekakor nismo mogli mimo predstavitve vrhunskih vhodnih vrat Vovko. Ta imajo močno jekleno konstrukcijo, ki zagotavlja visoko stopnjo protivlomnosti. Izpostavili pa smo še ostale bistvene elemente kakovostnega varovanja. To so: večtočkovna ključavnica, ki se blokira ob poskusu vloma, kvaliteten cilindrični vložek z zaščitenim profilom, ki onemogoča ponarejanje ključev, omejilnik odpiranja, ki nadomešča varnostno verižico, ter širokokotno digitalno kukalo, ki omogoča enostaven pregled stanja pred vrati.

Za konec naj omenimo še ključavnice za kolesa in motorje. Ker bomo počasi vstopili v pomlad in se bo začela kolesarska sezona, smo pripravili posebno ponudbo kolesarskih ključavnic, da bodo vaša kolesa in motorji na varnem. V naši poslovalnici v Cityparku vam tako ta vikend na vse ključavnice za kolesa in motorje nudimo 15% popust.

Pa lep in varen skok v pomlad vam želimo!

Ekipa Vovko

Loading...