BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

PRED DOPUSTOM ZAVARUJTE DOM S KAKOVOSTNIMI VRATI

O tem, da lahko prav sami največ naredite za varnost svojega doma, preden se odpravite na dopust, smo pisali že pred prvomajskimi prazniki. Med drugim smo vas opozorili na preveč zastrta okna, na prepolne poštne nabiralnike, pa na ustrezno mehansko zaščito vrat in oken ter na pomen sefov in alarmnih naprav.

Tokrat pa vas želimo spomniti še na pomen kakovostnih vhodnih vrat. Če želite svoje stanovanje ali hišo kar najbolje zaščititi pred morebitnim vlomilci, so protivlomna vrata zagotovo najboljša odločitev.

Ob tem se seveda kar samo ponudi vprašanje, katera vrata so kakovostna protivlomna vrata? Vsaka, ki jih najdete na tržišču? Zagotovo ne. V množici ponudnikov so namreč tudi takšni, ki običajna vrata oglašujejo kot protivlomna.

Da pa se vam ne bi zgodilo, da bi vas pri nakupu protivlomnih vrat kdo 'speljal na led', se držite predvsem tega pravila - preverite, ali imajo vrata ustrezen certifikat protivlomnosti. Le to je namreč dokazilo, da boste kupili zares kakovostna protivlomna vrata. Ne pozabite pa tudi na druge certifikate – preverite tudi dosežene rezultate na področju toplotne in zvočne izolacije, prepustnosti zraka, vlage, itd.

Protivlomna vrata Vovko so rezultat več desetletnih izkušenj in odličnosti na področju varnosti, zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti, so protivlomna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Vabimo vas, da se o tem osebno prepričate v našem razstavnem salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani. Tam si vrata lahko ogledate, se jih dotaknete, ob tem pa tudi začutite, da bo intima vašega doma za našimi - vašimi vrati kar najbolj varna.

Pa mirne in varne počitnice vam želimo!
Ekipa Vovko

Loading...