BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

NA POTI VARNO SHRANITE DOKUMENTE IN DRAGOCENOSTI

Poletje nezadržno trka na vrata, z njim pa tudi sezona dopustov in izletov. Verjetno se strinjate, da je varnost osebnih dokumentov, denarnice, mobilnega telefona in drugih dragocenosti med potjo izjemnega pomena. Strah, da bi vam kaj od tega ukradli, bo odveč, če boste vse svoje dragocenosti varno shranili. V nadaljevanju vam zato predstavljamo nekaj novih varnostnih proizvodov iz naše ponudbe.


Varnostni kovček z jeklenico

Nov model kompaktne varnostne škatle z jekleno vrvjo proizvajalca Master Lock, ki jo imamo odslej v ponudbi, odlikuje priročnost. Še posebej jo priporočamo za uporabo v avtomobilih, avtodomih, prikolicah, na čolnih, pa tudi, kadar greste na plažo. S pomočjo jeklene vrvi varnostno škatlo pritrdite na fiksen objekt. Vanjo lahko tako varno shranite manjše elektronske naprave kot so fotoaparat, prenosni telefon, gps naprava, pa tudi uro, nakit, ter seveda dokumente in denarnico, ki je pogosta tarča nepridipravov. Škatlo, ki je v notranjosti mehko oblazinjena, odpirate z varnostno kodo, možno pa jo je odpreti tudi s ključem.


Vodotesna in ognjevarna skrinja

Na poti so vsestransko uporabne tudi kompaktne zaščitne skrinje. Vanje prav tako lahko shranite najrazličnejše osebne dragocenosti in dokumente. Še posebej priporočljive so za shranjevanje poslovne in zaupne dokumentacije, pa tudi digitalnih medijev, denimo zgoščenk, USB ključev ipd. Skrinje so namreč zelo odporne in skoraj neuničljive in tako zagotavljajo dobro fizično zaščito. Odpirate jih s ključem.

Oba nova modela prenosnih zaščitnih skrinj proizvajalca Master Lock, ki sta odslej v naši ponudbi, in sicer v srednje veliki in veliki različici, pa sta tudi ognjevarna in vodotesna. Vaše dragocenosti tako ščitijo pred morebitnim vdorom vode ali požarom. Certificirane so za 30 minutno zaščito do temperature 843 stopinj Celzija.


Varnostni sef za ključe

Če ste veliko zdoma, se zagotovo večkrat srečate tudi s težavo, kam pospraviti ključe, da jih bo sosed našel, ko vam bo prišel zalit rože. Jih skrijte pod predpražnik ali v cvetlično korito na oknu? No, ključi tja vsekakor ne sodijo, saj jih bodo tatovi tam najprej iskali. Rešitev za to težavo so varnostne škatle za ključe, ki jih namestite na primerno diskretno mesto ob vhodu. Te škatle so izjemno trdne in odporne na udarce, vaše ključe pa varujejo s pomočjo varnostne kode. Tistemu, ki vam bo med dopustom zalival rože, boste zaupali kodo in z lahkoto bo dostopal do ključev vašega doma.

Takšne škatle za ključe so še posebej uporabne za lastnike apartmajev ali turističnih sob. V kolikor vas takrat, ko bodo prispeli gostje, ne bo doma, da bi jim odklenili, bodo do ključev v varnostni škatli lahko dostopali sami s pomočjo kode.

Za več informacij o novih proizvodih nas pokličite ali obiščite, lahko pa prebrskate tudi našo spletno stran.

Varen dopust vam želi ekipa Vovko!

Loading...