BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

IZKORISTITE DECEMBRSKO UGODNOST IN PODARITE VARNOST

Kaj za praznike podariti najdražjim? Večna dilema. Običajno želimo podariti nekaj uporabnega in ne nekaj, na čemer se bo le nabiral prah. Tu je namig, ki vam bo morda v pomoč – podarite varnost, podarite sef in to po decembrskih ugodnejših cenah.

Sef bo zagotovo prišel prav vsakomur, ki želi kar najbolje varovati osebne dragocenosti kot so nakit, drage ure ali prenosni računalnik. Za domačo uporabo oziroma uporabo v poslovnih prostorih lahko izbirate med vgradnimi ali samostoječimi sefi. Če obdarovanec veliko potuje, pa bo prava izbira prenosni sef ali varnostna kaseta z jeklenico. Za vse lastnike apartmajev ali turističnih sob, kjer je potrebna pogosta predaja ključev vhodnih vrat, pa so še posebej primerne varnostne omarice za ključe. Ponudbo lahko preverite tukaj.

Pred nakupom sefa velja razmisliti tudi o naslednjih stvareh: kaj boste hranili v sefu, kako velik sef potrebujete, kje bo sef nameščen, kako ga želite zaklepati in odklepati, ipd. Še več nasvetov najdete tukaj.

Če se boste za nakup kateregakoli sefa iz naše ponudbe odločili v decembru, vas bomo seveda razveselili s praznično prijaznimi cenami. Prav vse sefe smo vam namreč v veselem decembru približali za 15 odstotkov.

Ob tem naj omenimo še vrsto drugih izdelkov iz naše široke ponudbe. Med njimi boste morda prav tako našli kakšen namig za obdarovanje. Brez dvoma so eden ključnih dejavnikov za varen dom ali poslovni prostor protivlomna vhodna vrata. Dom varujejo pred vlomilci in hkrati zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. No, in morda jih boste letos za praznike podarili kar sebi. Več o kakovostnih protivlomnih vratih Vovko najdete tukaj.

Navdušence nad novimi digitalnimi tehnologijami lahko presenetite z izdelki za elektronsko zaščito domov. Na voljo so elektronske ključavnice, pametne kljuke in digitalni cilindri. Več izveste tukaj.

Če se je kdo od vaših bližnjih pred kratkim preselil v nov dom, bo morda potreboval nov kakovosten cilindrični vložek za ključavnico na vratih. Ponudbo si oglejte tukaj.

Za vse navdušence nad lepoto in eleganco doma, pa bodo prava izbira kljuke. Izbirate lahko med kljukami za vhodna ali notranja vrata. Paleto najrazličnejših kljuk, od preprostih do oblikovalsko dovršenih, si oglejte tukaj.
 

Ekipa Vovko d.o.o.

Loading...