BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

VIGHI, DOBAVITELJ KAKOVOSTNIH KONSTRUKCIJ ZA PROTIVLOMNA VRATA ZA STANOVANJA

Našega najpomembnejšega dobavitelja jeklenih konstrukcij za protivlomna vrata za stanovanja, podjetje Vighi, najlažje opišemo z besedami 'made in Italy', njihove proizvode pa kar 'made in Vighi'. Se sprašujete zakaj? Ker so njihovi izdelki izjemno kakovostni in tehnološko dovršeni ter hkrati izdelani s prefinjenim občutkom za dizajn in detajle. Vse to je rezultat skoraj 40 letne tradicije, ki temelji na nenehnih raziskavah in inovacijah, ter je prežeta s predanostjo odličnosti. Protivlomna vrat za stanovanja Vighi sicer nastajajo v mestu Colorno, nedaleč od Parme na italijanskem severu. Tovarna ima štiri glavna poslopja, ki se raztezajo na okoli 7.600 kvadratnih metrih površine.

Vighi je bil eden od prvih proizvajalcev vrat, ki je začel vgrajevati cilindre z evro profilom. Sicer pa so njihova vrata ustrezno protivlomno testirana in so zato izjemno varna. Hkrati pa zagotavljajo zvočno in toplotno izolacijo, ne prepuščajo vetra ali vode, ter so lahko tudi protipožarna.

Osnovno vodilo pri razvoju in načrtovanju varnostnih vrat Vighi je vsekakor varnost. Takoj za tem sledijo vrhunski dizajn ter udobje in zanesljivost. In še nekaj je zelo pomembno – prilagodljivost najrazličnejšim dimenzijam in raznolikim željam strank.

Da pa se lahko prilagodimo tudi željam in potrebam slovenskih strank, pri podjetju Vovko vrata še dodatno prilagodimo. Najprej seveda izvedemo ogled in izmero pri stranki, kjer se dogovorimo o dizajnu vrat in končni opremi. Jekleno konstrukcijo, ki je osnova protivlomnih vrat, nato v željeni dimenziji naročimo v tovarni Vighi. Ko je konstrukcija pripravljena, pa jo prepustimo našim slovenskim mojstrom, strokovnjakom podjetja Vovko, ki jo v naši delavnici opremijo po želji stranke. To vključuje vse od dodatnih slojev izolacije, lesenih oblog na notranji in zunanji strani, kakovostne kljuke in cilindričnega vložka, digitalnega kukala, pragu, lesenih zaključnih letvic, ter morebitne dodatne opreme, vse po želji končne stranke. Tako opremljena vrata so pripravljena za vgradnjo, kar opravijo naše strokovno usposobljene monterske ekipe.

Če povzamemo, gre za oblikovalsko dovršena vrata s karakterjem, ki estetiko združujejo z inovativnimi proizvodnimi in varnostnimi rešitvami. Oblika, barve, linije in materiali so tisto, kar vrata naredi opazna. S sodelovanjem s podjetjem Vighi tako zadovoljimo potrebo po varnosti in udobju ter se prilagodimo tako klasičnemu kot dizajnerskemu okolju.

Več podrobnosti si oglejte na njihovi spletni strani:


Več o protivlomnih vratih: https://www.vovko.si/vrata-za-stanovanja

Ekipa Vovko

Loading...