BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

ISEO, DOBAVITELJ KAKOVOSTNIH CILINDROV IN KLJUČAVNIC

ISEO je eno od vodilnih italijanskih družinskih podjetij, ki ga zastopamo v družbi Vovko. Ustanovljeno je bilo leta 1969 in vse od takrat se lahko pohvali z vrhunsko proizvodnjo izdelkov za protivlomno varnost. Za očeta podjetja velja Giuseppe Facchinetti, zagnani podjetnik, ki je prvotno delavnico za proizvodnjo ključavnic, cilindrov in obešank ustanovil v mestecu Pisogne, kjer je še danes sedež družbe. To mestece leži na obrežju jezera Iseo na italijanskem severu in prav po tem čudovitem jezeru je podjetje dobilo tudi ime.

Novo poglavje v razvoju podjetja ISEO predstavlja leto 1998, ko je ustanoviteljev sin Evaristo Facchinetti ustanovil 'skupino ISEO'. Pri tem je razvojno strategijo usmeril predvsem v dve stvari - prvič v velikost podjetja, saj ta odločilno pripomore h konkurenčnosti na trgu, in drugič v ljudi oziroma v zaposlene, saj je duh pripadnosti podjetju tisto, na kar stavijo v družbi.

V skladu s to strategijo je ISEO začel prevzemati podobna manjša podjetja, ki so prvotno proizvodnjo obogatila in jo usmerila v specializirane proizvode. ISEO ima tako zdaj, razen v Italiji, svoja predstavništva in proizvodne obrate še v Franciji, Nemčiji, Španiji in Romuniji, izven Evrope pa v Združenih Arabskih Emiratih, Maleziji, na Kitajskem, v Južni Afriki in Kolumbiji.

Vse od ustanovitve sta glavni vrednoti podjetja varnost in kakovost. V družbi ISEO namreč dizajnirajo, proizvajajo in prodajajo vrhunske sisteme za zapiranje in zaklepanje vrat. Pri tem pa ogromno vlagajo v lastne raziskave, razvoj in inovacije, saj se zavedajo, da brez vsega tega ne bi bili to, kar so – eno vodilnih globalnih podjetij za proizvodnjo cilindrov, ključavnic, antipanik sistemov za vrata, obešank, ter še nekaterih drugih varnostnih izdelkov.

Letošnje leto pa je za ISEO še prav posebej pomembno, mineva namreč 50 let od ustanovitve, kar bodo obeležili s številnimi praznovanji in slavnostnimi dogodki. Za slogan vseh teh praznovanj so si izbrali preprosto, a zelo zgovorno besedo – ljubezen, ali kot bi rekli Italijani - ISEO je 'amore'.

Za več podrobnosti pa obiščite njihovo spletno stran: https://www.iseo.com/it/en/home/

Loading...