BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 50 EUR! Preberite več...

STE PRED DOPUSTOM POMISLILI NA VARNOST DOMA?

Ni še dolgo od prvomajskih počitnic, a zdaj zagotovo že kujete načrte za poletni oddih. Boste šli na morje, v hribe, morda na potovanje kam daleč? Kakorkoli že, ob vznemirjenju, ki ga prinaša misel na brezskrbne poletne avanture, nikar ne pozabite na varnost vašega doma. Med tem ko ste vi 'na lepšem', je namreč varnost vašega domovanja še toliko pomembnejša.

Če se sprašujete, kaj postoriti pred odhodom na počitnice, naj vam ponudimo nekaj nasvetov: rolet nikar ne spustite do konca, poskrbite, da vaš poštni nabiralnik ne bo pokal po šivih, uredite si avtomatsko periodično vklapljanje luči, televizije in radia, na družbenih omrežjih ne razglašajte, da ste odsotni, še najbolje pa je, da se z nekom, ki mu zaupate, dogovorite naj občasno preveri, ali je pri vas doma vse v najlepšem redu.

Da pa bo vaše domovanje zares varno, razmislite o vgradnji protivlomnih vhodnih vrat. Pri tem seveda pazite, da izberete kakovostna protivlomna vrata. Vsa, ki so na tržišču, to vsekakor niso. Pri izbiri naj bo tako vaše glavno vodilo certifikat protivlomnosti. Gre za dokazilo, da gre res za kakovostna protivlomna vrata in ne za običajna vrata, ki jih nekateri ponudniki oglašujejo kot protivlomna.

Protivlomna vrata Vovko so rezultat 50 let izkušenj in odličnosti na področju varnosti, zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti, so protivlomna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

In če že ne boste menjali vhodnih vrat, morda lahko razmislite o menjavi dotrajanih ključavnic ali cilindričnih vložkov. Vsekakor pa pomislite tudi na okna. Mehanska zaščita le-teh, še posebej če živite v pritličju, je pri preprečevanju vlomov vsekakor dobrodošla.

Obilo počitniških užitkov vam želi ekipa Vovko!

Loading...