BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 100 EUR! Preberite več...

DIECKMANN, DOBAVITELJ VRHUNSKIH VARNOSTNIH KLJUK

Kakovost je naša tradicija, to je slogan, s katerim se ponosno predstavlja nemško podjetje Dieckmann, naš dobavitelj kakovostnih varnostnih kljuk in ostalega asortimana za zaščito vrat in oken.

Korenine tega družinskega podjetja iz nemškega mesteca Iserlohn segajo v davno leto 1870, ko sta brata Gustav in Albert Kuhlmann ustanovila delavnico za izdelavo medeninastih ročajev in kljuk za pohištvo in vrata. Sprva uspešno podjetje je po dobrih šestih desetletjih zašlo v resne finančne težave. Takrat je delavnico prevzel trgovec Erich Dieckmann, kar je pomenilo nov začetek.

Po koncu druge svetovne vojne, ki je proizvodnjo nekoliko okrnila, je podjetje začelo znova in se povsem preusmerilo v proizvodnjo varnostnih kljuk za vrata in okna iz aluminija. Že nekaj let po drugi svetovni vojni so razširili tudi proizvodne obrate in povečali upravno stavbo s pisarnami. Od začetka 60-ih let dalje pa se je podjetje usmerilo predvsem v internacionalizacijo.

Kmalu za tem se je upravi podjetja pridružil Dieckmannov sin Rudolf. Ob njegovi pomoči se je podjetje v naslednjih desetletjih vrnilo k svoji prvotni filozofiji, ki se še vedno osredotoča na visokokakovostne izdelke iz aluminija in nerjavečega jekla pod nazivom 'narejeno v Nemčiji'.

Ideje za mnoge nove proizvode, razvoj in inovacije ter precejšnja vlaganja so podjetju prinesla uspeh. In ta uspeh so v družbi, ki jo zdaj vodijo že predstavniki tretje generacije družine Dieckmann z vnukom Rainerjem na čelu, uspeli zdržati vse do danes. Načela, ki so jih izbrali za rdečo nit in vizijo vodenja podjetja, so kakovost, prilagodljivost, natančnost in zanesljivost.

Za več podrobnosti pa si oglejte njihovo spletno stran.

Loading...